У Вінниці покажуть запис вистав нідерландського танцювального театру “NDT”

16:10
Автор: Vежа
Become a Patron!

Завтра, 27 червня, у Вінниці відбудеться “Кіноклуб” в артпросторі “ПІЧ”. На ньому покажуть дві вистави нідерландського танцювального театру “NDT”.

Спонтанність, друзі! Завтра позапланова зустріч для перегляду танцювальної програми “Dare to Say” театру NDT. NDT один з найкращих представників світу сучасної хореографії, кажуть організатори.

NDT – нідерландський танцювальний театр, який існує вже понад 60 років. Театр базується в Гаазі та щороку гастролює світом, виступаючи в Європі, Азії, США та Австралії. Кожного року спектаклі театру відвідують понад 115 000 глядачів. У репертуарі NDT – понад 600 постановок від таких балетмейстерів, як Іржі Кіліан, Ханс ван Манен, Соль Леон, Пол Лайтфут, Крістал Пайт, Едвард Клюг, Олександр Екман і Марко Геке. NDT 2 – молода трупа Netherlands Dans Theater (джерело – the-village.com.ua).

Відвідувачі “Кіноклубу” зможуть переглянути дві вистави (приблизно по 30 хв кожна).

1) “FUSIONS AND SOME CONFUSIONS” (хореограф Дімо Мілев).

Ма це простір, у якому ми існуємо, простір, з якого ми зароджуємось і еволюціонуємо – він починається як порожнеча значення – значення має бути створене нами, пояснює хореограф.

2) “FOUR RELATIONS” (хореограф Александер Екман).

– Моїм головним натхненням був шлюб, різні способи формування цього союзу та те, що диктують спільні правила. Те, як ми виховуємо, продовжуємо та підтримуємо стосунки, може мати безліч форм, – зазначає Александер Екман.

Захід відбудеться завтра, 27 червня, в артпросторі “ПІЧ” (Пушкіна, 25). Вхід – з 18:50, початок – о 19:10 годині. Членський внесок – 100 грн. Вхід – за умови попередньої реєстрації (за ЦИМ посиланням).

Фото – ndt.nl

Читайте також: Мімікрія та захоплення: у Вінниці відбулася прем’єра вистави «Покоївки». ФОТО

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.