У Вінниці з різдвяно-новорічним концертом виступить Оксана Муха

13:58
Автор: Vежа
Become a Patron!

У Вінниці 9 січня з різдвяно-новорічним концертом “Радуйся” виступить співачка Оксана Муха.

Організатори запрошують глядачів поринути у красу старовинних українських колядок та щедрівок, і разом зі співачкою  “наспіватися, наколядуватися і нарадітися від душі”.

Оксана Муха – українська співачка, переможниця 9-го сезону телепроекту “Голос країни”. На телешоу виконавицю назвали “душею української пісні”, адже увесь свій шлях вона пройшла винятково з українською піснею, що стало прецедентом для цього талант-шоу. Також Оксана Муха стала володаркою Гран-прі І міжнародного конкурсу ім. Квітки Цісик  у 2011 році. В її репертуарі – твори різного формату: від стародавніх українських народних пісень і до сучасної авторської та експериментальної музики (джерело – afisha.vn.ua).

Концерт Оксани Мухи у Вінниці відбудеться 9 січня в театрі ім. Садовського. Зазначається, що без використання фонограми. Початок – о 19:00  годині. 

Квитки на концерт можна придбати онлайн за ЦИМ посиланням, у касі театру ім. Садовського, а також в інших касах міста (адреси – за ЦИМ посиланням). Вартість квитків – від 290 до 690 гривень.

Афіша – facebook.com/vin.concert

Читайте також: “Сад ангельських пісень”: до Вінниці з концертом приїде “Піккардійська терція”

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.