У Вінниці велопрокат “Nextbike” почне роботу раніше з огляду на карантин

17:18
Автор: Олеся Яненко
Become a Patron!

Вінницький велопрокат “Nextbike” розпочав роботу раніше, аніж це планувалося раніше. Повідомляється, що вже відсьогодні, 19 березня, усі 120 велосипедів вивезуть на станції.

Як ідеться на фейсбук-сторінці велопрокату “Nextbike”, їхній запуск був анонсований на 1 квітня, але зважаючи на карантин та обмеження стосовно кількості людей в транспорті, “тихий запуск” зробили уже сьогодні, 19 березня.

На сторінці пишуть, що для байків закуплені дезінфікуючі засоби, якими оброблятимуть велосипеди двічі на день, на станціях. За сьогодні обіцяють, що всі 120 велосипедів мають вийти на лінію. Система запускалась в екстреному режимі, тож команда “Nextbike” завчасно перепрошує за можливі незручності.

Тарифікація поїздок на велосипедах “Nextbike” залишається минулорічною:

Ціна за разову поїздку на велосипеді – 20 гривень за годину. Місячний абонемент коштуватиме 250 гривень, а сезонний – 1150 гривень. Тариф “Вікенд сезон” – кожна п’ятниця, субота і неділя протягом сезону за 600 гривень; “Туристичний” – 150 гривень за три дні прокату.

На час карантину  діє спеціальна пропозиція – до 5 квітня річний абонемент коштуватиме 850 грн (а не 1150 грн). Подробиці ТУТ.

Абонементи можна вільно придбати на сайті чи в додатку (“nextbike”). Географія дії абонементу: Львів, Вінниця, Харків та Одеса. Аби скористатися велосипедом, потрібно: завантажити додаток “Некстбайк”, зареєструватися  та обрати зручний тариф.

Усіх боржників з минулого сезону попереджають, що користуватися системою прокату можна буде тільки при умові повного погашення заборгованості перед компанією. Зазначають, що станція “Петроцентр” була пошкоджена внаслідок буревію на початку березня, тому її відкриють на початку квітня.

– Ми сподіваємось що наш сервіс спростить Ваше пересування містом. […] Бережіть себе і своїх близьких, дотримуйтесь правил карантину, катайте на велосипедах зміцнюючи імунітет та будьте здорові, – пишуть у повідомленні.

У разі виникнення проблем зі сервісом, просять повідомляти про це: на номер гарячої лінії 0800 211 980; за допомогою додатку в телефоні; через фейсбук-сторінку.

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня в Україні оголосили карантин, аби не допустити поширення коронавірусної інфекції. Відтак, медики закликають без нагальної потреби не виходити на вулицю та самоізолюватися.

Фото з фейсбук-сторінки “Nextbike Vinnytsia”

Читайте також: У Вінниці можуть зупинити громадський транспорт, якщо пасажири не дотримуватимуться карантину

Читайте також: 80 нових “некстбайків”, п’ять тролейбусів VinLine та новий фестиваль: які проекти планує міська влада на 2020 рік

Читайте також: Вінниця – місто велосипедів: як не вінничанка знайомилася з велорухом та випробовувала місцеві велодоріжки. ФОТО

Читайте також: “Поїхали!”: у Вінниці з’явилися велосипеди на першій станції муніципального велопрокату

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.