У Вінниці оголосили електронні торги з продажу земельної ділянки на вулиці Гетьмана Мазепи

15:18
Автор: Vежа
Become a Patron!

У Вінниці оголосили електронні торги з продажу земельної ділянки на вулиці Гетьмана Мазепи загальною площею 0,05 га. Аукціон відбудеться 16 жовтня у системі «Прозорро.Продажі».

Як повідомляє Вінницька міська рада, цільове призначення ділянки – будівництво чи обслуговування закладів торгівлі. Стартова вартість лота становить близько 784 тисяч гривень. Узяти участь в аукціоні можуть усі охочі.

За словами директора департаменту земельних ресурсів Вінницької міської ради Сергія Кушнірчука, усі виручені від подібних торгів кошти направляються до бюджету громади. Його доходи, окрім захищених статтей, використовують винятково за пріоритетами: «Безпека та оборона», «Стійкість», «Турбота».

– Але зиск від таких аукціонів, так би мовити, одноразовим наповненням бюджету не обмежується. Це робота на перспективу. Адже стимулюючи розвиток бізнесу, ми зміцнюємо нашу економіку, без якої неможливо виграти війну. Нові платники податків, нові робочі місця – це внесок у стійкість громади і ще ширші можливості реалізації соціально значимих проєктів, спрямованих на турботу про її жителів, – додає Сергій Кушнірчук.

Електронні торги відбудуться у режимі реального часу та загальному рівні. Вони пройдуть у форматі класичного англійського аукціону, що складається з трьох раундів. Під час них учасники та учасниці поступово підвищують свою пропозицію. У підсумку переможе той, хто запропонує найвищу ціну. 

Для участі необхідно зареєструватись на будь-якому із підключених до системи «Прозорро.Продажі» майданчиків. Каталог майданчиків можна знайти за ЦИМ посиланням.

Ілюстрація – agropolit.com