У Вінницькому молодіжному центрі “Квадрат” відбудеться тренінг з надання першої домедичної допомоги

11:55
Become a Patron!

У Вінницькому обласному молодіжному центрі “Квадрат” 15 та 16 жовтня відбудеться тренінг з надання першої домедичної допомоги.

Як повідомляє Вінницький обласний молодіжний центр “Квадрат”, учасники заходу дізнаються про необхідні дії в екстрених випадках та як зупинити кровотечі. Також – як допомогти при термічних травмах від високих і низьких температур та як розпізнати симптоми інфаркту міокарда, інсульту. Крім цього, зможуть дізнатись все про першу допомогу при отруєнні, судомах, епілепсії, травмах, переломах, вивихах та ударах.

Тренінг навчить вас комплексу заходів, спрямованих на відновлення або збереження життя і здоров’я. Її повинен надавати той, хто знаходиться поруч з постраждалим, або сам потерпілий до прибуття медичного працівника, – йдеться у дописі.

Перший тренінг організовують 15 жовтня, о 12:00, з попередньою реєстрацією за ЦИМ посиланням. Також – 16 жовтня, о 10:00, з попередньою реєстрацією за ЦИМ посиланням.

Адреса проведення тренінгів – центр “Квадрат”, що розташований по вулиці Театральна, 15.

Захід відбувається в рамках програми соціально-культурної інтеграції молоді «Доброго вечора, ми з України», що реалізується ГО «Молодіжна Платформа» у партнерстві Міністерством молоді та спорту України.

Фото – https://www.bodo.ua/

Читайте також: У Вінниці відбудеться черговий тренінг з тактичної медицини від фонду Сергія Притули

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.