У Вінниці реанімаційні відділення “ковідних” лікарень завантажені на 85%

16:11
Автор: В'ячеслав Луцков
Become a Patron!

Реанімаційні відділення “ковідних” лікарень Вінницької МТГ завантажені на 85%, стаціонари – на 63%. Загалом в стаціонарах таких медзакладів наразі перебуває 365 пацієнтів.

Про це повідомляється на сайті Вінницької міської ради.

– В Україні кілька тижнів поспіль спостерігається стабілізація ситуації із захворюваністю на COVID-19 та зниження основних негативних показників, але нам радіти ще зарано.

Вінниччина вже три доби перебуває серед областей, де фіксують найбільшу кількість підтверджених випадків коронавірусу. Тільки за минулу добу у Вінниці на цей недуг захворіли 100 містян. Нині у вінницьких «ковідних» лікарнях перебуває 365 пацієнтів, всі – кисневозалежні. За минулу добу від коронавірусу померли 9 вінничан, – цитують директора департаменту охорони здоров’я міської ради Олександра Шиша. 

Вказується, що під контролем сімейних лікарів на амбулаторному лікуванні нині перебуває 4460 вінничан.

На сайті повідомляють, що за минулі вихідні антиковідними вакцинами імунізувались 2145 вінничан. Загалом першою або двома дозами щепились 140 646 (46, 9 %) мешканців Вінниці, повний курс щеплень пройшли 108 351 людина (36, 1 % від дорослого населення громади).

Отримати інформацію про роботу центрів та пунктів вакцинації ВМТГ можна ТУТ.

Ілюстративне фото з сайту ВМР

Читайте також: «Потрібно більше інформаційних кампаній»: як учителька з Вінниччини змінила свою думку та вакцинувалася

Читайте також: У Вінниці виділяють додаткові гроші на доплати медикам та реконструкцію харчоблоку в першій міській лікарні

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.