У Вінниці офіційно відкрився інформаційний центр у Туристичному хабі Visit Vinnytsia

15:31
Автор: Vежа
Become a Patron!

У Вінниці вчора, 9 жовтня, офіційно відкрився інформаційний центр у Туристичному хабі Visit Vinnytsia.

Як повідомляють на туристичному сайті міста Vinnytsia.city, турхаб мав запрацювати з травня 2022-го. Але через повномасштабне вторгнення рф проєкт поставили на паузу у три роки. Тому «Офіс туризму Вінниці», адаптуючись до ситуації, почав працювати із людьми електронними засобами зв’язку.

Головна функція – надання довідково-консультаційних послуг туристам та жителям Вінниці. Відтепер з його консультантками можна буде спілкуватись наживо у Туристичному хабі Visit Vinnytsia за адресою вул. Соборна, 89.

Вони зорієнтують гостей з інших міст України та закордоння (українською, англійською та німецькою мовами) з будь-яких питань: як замовити екскурсію містом, де переночувати і поїсти, що подивитись та відвідати у Вінниці і регіоні. Також центр допоможе з пошуком конференцпослуг і можливостей оздоровлення. Тут можна буде безкоштовно отримати друковану туристичну мапу міста та інші довідкові матеріали.

Директорка Офісу туризму Вінниці Тетяна Маєвська зазначила:

– Я вдячна команді Офісу туризму, якій вдалося з власних надходжень підприємства (не витрачаючи коштів з бюджету громади і не залучаючи кредитів) реалізувати такий потужний проєкт і облаштувати сучасний центр надання туристичної інформації і послуг. Ми маємо клієнтоорієнтований підхід і дійсно готові закохати у Місто ідей абсолютно всіх, хто до нас завітає, і знаємо, що ми це зробимо з гідністю.

З початку жовтня центр туристичної інформації приймає відвідувачів в будні з 9:00 до 18:00. З 1 листопада в період низького сезону (до квітня включно) прийматимуть відвідувачів також у вихідні з 10:00 до 14:00.

Загалом розроблено уже 75 туристичних продуктів. Серед них 26 пішохідних екскурсій Вінницею, 10 дитячих форматів, 22 тури Вінницькою областю і 17 автобусних турів Україною, що охоплюють 104 населених пункти України, 61 з яких у Вінницькій області.

Із лютого 2022 по вересень 2024-го року включно менеджерки надали понад 17000 безкоштовних консультацій (телефоном та через сторінки в соціальних мережах). Також провели 700 екскурсійних, культурно-мистецьких та просвітницьких заходів для більш ніж 8 000 осіб, у тому числі 138 соціальних (безоплатних) подій для ВПО та інших вразливих груп населення (загалом 3 500 осіб).

Що стосується туристичної мапи Вінниці, то у ній міститься окремий розділ, пов’язаний із закладами, доступними для маломобільних груп. Консультантки пройшли навчання з основ жестової мови і тренінги з безбар’єрності. Саме ж приміщення центру повністю адаптовано для людей на кріслах колісних. Крім того, для мам з немовлятами в інфоцентрі є пеленальний столик.

BYVI

У червні цьогоріч виповнилося два роки платформі подарунків. За цей час реалізували понад 1000 сувенірів для замовників з усього світу. На сьогодні це 12 країн і практично всі регіони України. Тепер, із відкриттям центру туристичної інформації, у ньому з’явилась крамниця вінницьких майстринь та майстрів, об’єднаних під цим брендом. Її відвідувачі мають змогу посмакувати вінницькими солодощами та натуральними напоями крафтярів.

Фото – Vinnytsia.city

 

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.