«Офіс туризму Вінниці» організовує цієї неділі прем’єрний тур «Велика Вінниця: Будиночок Бджоляра»

20:28
Автор: Vежа
Become a Patron!

«Офіс туризму Вінниці» організовує цієї неділі, 14 липня, прем’єрний тур «Велика Вінниця: Будиночок Бджоляра» до Малих Крушлинців.

Як повідомляє Visit Vinnytsia, тур відбудеться на околиці села, де поруч із краєвидами полів, лісу та озера розташована пасіка. На її території власники розвивають бджільництво в місці, де свого часу звели спеціальний будинок з відпочивальнею пасічника, сотосховищем і зимівником. Там уже почали створювати музей.

Господар пасіки Дмитро поділиться секретами своєї професії та запропонує охочим одягнути бджолярський костюм і спробувати себе в ролі пасічника. Також учасники та учасниці продегустують різновиди продукції та візьмуть участь у майстеркласах: з виготовлення свічки з вощини і прикрашання медового печива. Крім цього, буде можливість придбати крем-мед із різними смаками.

Розпочнеться тур о 10:00 з гідесою Альоною Сазоновою. Вартість екскурсії становить 670 гривень. Місце зустрічі: Київська, 8 (навпроти Центрального автовокзалу). Маршрут: Вінниця – с. Малі Крушлинці – Вінниця.

Правила відвідування:

– Вибирайте максимально закритий одяг;
– Не користуйтеся парфумами та спреями із запахами, вони роблять бджіл агресивними.
– Через високу вологість є комарі, рекомендуємо скористатися спреєм перед входом.
– Якщо є схильність до алергії завчасно потурбуйтесь до індивідуальні медикаменти.

Екскурсії проходять з дотриманням заходів безпеки у період воєнного стану.

Оплата за реквізитами: КП «Офіс туризму Вінниці», ЄДРПОУ 41204225, UA193204780000026000924426717 в АБ «Укргазбанк», МФО 320478, в призначенні платежу вказувати ПІБ екскурсанта, згідно реєстраційної форми. Зазначено, що оплату треба здійснювати лише після телефонного дзвінка менеджера.

Для участі необхідна попередня реєстрація за ЦИМ посиланням.

Нагадаємо, «Офіс туризму Вінниці» спільно з місцевими гідесами й гідами підготував на липень 11 екскурсій і турів. Також заплановано два майстер-класи з виготовлення іграшки з глини та м’якої іграшки.

Фото – зі сторінки у Facebook

Читайте також: В Офісі туризму Вінниці підготували на липень 11 екскурсій і турів та 2 майстер-класи

Читайте також: Зброя, Гардарикі та урок виживання: у краєзнавчому музеї запрошують на “Заходи вихідного дня” у липні

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.