У Калинівці продовжують знешкоджувати залишки вибухових предметів

7:43
Автор: Vежа
Become a Patron!

На території військової частини у Калинівці продовжать знешкоджувати залишки вибухових предметів, які неможливо транспортувати. Місцевих мешканців попереджають про періодичні вибухи. 

На сайті Калинівської РДА повідомляють, що з 10 червня щоденно (крім вихідних та святкових днів) з 12:00 до 15 години на території військової частини А-1119 будуть знешкоджувати залишки вибухових предметів. Вони не підлягають транспортуванню.

Тому, почувши незначні вибухи в цей проміжок часу, населенню не варто турбуватись, адже заходи зі знешкодження будуть проводитись фахівцями інженерної та мінно-вибухової справи й будуть абсолютно безпечними для навколишніх населених пунктів, – зазначають в райдержадміністрації.

Командування в/ч А-1119 просить мешканців району з розумінням віднестись до необхідності проведення таких заходів та зберігати спокій.

Нагадаємо, що наприкінці вересня 2017 року почав горіти арсенал військової частини поблизу Калинівки. Це спричинило детонацію снарядів, які розлітались до найближчих сіл, пошкоджуючи будинки та інше майно. Було евакуйовано 30 тисяч мешканців навколишніх сіл. Внаслідок вибухів постраждало 2 людини, але загиблих не було.

Читайте також: Спецтема: пожежа на військових складах у Калинівці. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Читайте також: Доба після вибухів: що відбувається зараз у Калинівці та Павлівці. ФОТОРЕПОРТАЖ

Читайте також: Військові повідомили про повне розмінування території калинівського арсеналу

Читайте також: Два роки після вибухів у Калинівці: експертиза триває, підозрюваних немає

 

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.