Приготування кейк-попсів та хачапурі: у Вінниці місцеві ресторатори влаштують майстер-класи для дітей

14:30
Become a Patron!

У Вінниці для дітей протягом грудня місцеві ресторатори проведуть майстер-класи. Частину з них заклади гостинності проведуть для діток-переселенців безкоштовно.

Як повідомляють на туристичному сайті міста Vinnytsia.city, перший безкоштовний майстер-клас по приготуванню різдвяного печива відбудеться цієї неділі, 18 грудня. Водночас реєстраційна форма за ЦИМ посиланням вже закрита.

Проте цього ж дня дітей віком від 8 до 14 років запрошують на майстер-клас із приготування хачапурі. Він відбудеться в грузинському барі-ресторані «MegoBari», що розташований по вулиці Кропивницького, 1. Для участі необхідна попередня реєстрація за ЦИМ посиланням, адже кількість місць обмежена. Розпочнеться захід о 14:00, а вартість участі – 200 гривень.

У вівторок, 20 грудня, дітей віком 7-11 років запрошують на майстер-клас з виготовлення кейк-попсів у ресторані «Vltava», що розташований по вулиці Визволення, 8. Для участі необхідна попередня реєстрація за ЦИМ посиланням. Кількість місць обмежена. Розпочнеться захід о 16:00, а вартість участі – 150 гривень.

Кейк-попс – це модні дитячі десерти у формі льодяників на паличці. За складом вони подібні до тістечка.

Останній майстер-клас із приготування святкового желе відбудеться на Різдво, 25 грудня, у ресторані «Clover». Реєстраційна форма за ЦИМ посиланням також завершилась.

Гастрономічні майстер-класи організовують заклади гостинності, які є учасниками першої міської гастрономічної мапи «Смачна Вінниця» у співпраці з департаментом маркетингу міста і туризму Вінницької міської ради. Максимально можлива кількість учасників у кожному з майстер-класів – від 10 до 15 осіб.

Фото – www.svitreceptiv.com

Читайте також: Виставка авторських ляльок та виробів місцевих майстрів: у Вінниці більше місяця триватиме проєкт «Різдвяний калейдоскоп»

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.