На Вінниччині прощатимуться із загиблим воїном-оборонцем Маріуполя Станіславом Джурою-Соколовським

13:43
Автор: Ольга Каплун
Become a Patron!

Завтра, 6 серпня, у Жмеринці відбудеться прощання з 23-річним бійцем “Азову” Станіславом Джурою-Соколовським, який загинув у Маріуполі. Також 6 серпня у Жмеринській міській територіальній громаді оголошено Днем жалоби.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Жмеринської міської ради:

Патріот та справжній син свого народу Станіслав Джура-Соколовський у складі окремого загону спеціального призначення “Азов” з перших днів широкомасштабного вторгнення російських військ на територію нашої держави боронив Україну, її незалежність та майбутнє кожного українця. 9 квітня у Маріуполі воїн-оборонець отримав тяжкі поранення – страшна війна забрала життя юнака, – йдеться в дописі.

Старший солдат військової частини А3057, Станіслав Джура-Соколовський загинув під час проходження військової служби, отримавши тяжкі поранення. За мужність та героїзм військовий нагороджений орденом “За мужність III ступеня” (посмертно).

Сьогодні, 5 серпня, у Жмеринській міській територіальній громаді зустрічатимуть загиблого Героя “живим коридором”.

Прощання з воїном-оборонцем відбудеться 6 серпня у Жмеринці в храмі Олександра Невського. Поховають Героя на центральному кладовищі міста.

Задля вшанування пам’яті старшого солдата військової частини А3057 (сьогодні підрозділ “Азов” – це окремий загін спеціального призначення «Азов» військової частини 3057 Національної гвардії України – джерело), Джури-Соколовського Станіслава Анатолійовича, у Жмеринській міській територіальній громаді 6 серпня оголошено Днем жалоби.

 

Фото – Жмеринська міська рада

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.