У Вінницькій області виявили 757 порожніх товарних вагонів Росії та Білорусі

15:05
Автор: Vежа
Become a Patron!

У Вінницькій області виявили 757 порожніх товарних вагонів Росії та Білорусі. Їх усі націоналізують для потреб оборони держави.

На сайті Державного бюро розслідувань повідомили, що вагони виявили на залізничних станціях Козятинського та Жмеринського підрозділів “Південно-західної залізниці”. Серед них цистерни, напіввагони, криті товарні вагони тощо.

447 належать російським компаніям, а 310 – білоруським.

Наразі ДБР уже скерувало відповідні матеріали до Вінницької обласної військової адміністрації з ініціативою примусового вилучення вказаного майна на користь України, – йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, що раніше на Вінниччині вилучили російських міндобрив вартістю близько 24 мільйони.

Державне бюро розслідувань здійснює масштабний комплекс робіт для встановлення знаходження на території нашої держави російського і білоруського майна та ініціює його націоналізацію для зміцнення обороноздатності держави. Повідомляється, що майно агресора працюватиме проти нього ж.
_
Завдяки зусиллям ДБР на потреби армії з початку війни вже передано майно агресора на десятки мільйонів доларів, у тому числі виявлено понад 3,5 тисячі залізничних вагонів, що належать Росії та Білорусі (джерело – dbr.gov.ua).

Фото – dbr.gov.ua

Читайте також: Російсько-українська війна – 7 квітня (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

 

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.