Команда “Ягуар” з Калинівського полку стала переможцем Суперкубку Героїв АТО. ФОТО, ВІДЕО

10:31
Автор: Катерина Дядюк
Become a Patron!

Калинівський “Ягуар” футбольна команда з Калинівського полку Нацгвардії України виграв Суперкубок Героїв АТО. Військові перемогли з рахунком 2:0.

Як повідомили у пресслужбі НГУ, матч за Суперкубок Героїв АТО відбувся 29 травня на навчально-тренувальній базі ФК “ДИНАМО” у Конча-Заспі (м. Київ). За нього боролися дві команди: “Ягуар НГУ” 8-го полку оперативного призначення Національної гвардії України (м.Калинівка) та “SB-TEAM” Служби безпеки України (м. Київ).

У військовій частині 3028 цей матч назвали грою-реваншем, адже калинівський “Ягуар” був чемпіоном України 2020 року, а київська “SB TEAM” чемпіоном України 2019 року.

 

 

Гра була дуже напружена та запекла, адже два роки тому команда Служби Безпеки України здобула Суперкубок Героїв АТО та Кубок героїв АТО, двічі перемігши “Ягуар” у серії післяматчевих пенальті.

[Цього року] в результаті важкої та насиченої гри ФК “Ягуар” 8-го полку Богуна Нацгвардії з рахунком 2:0 перемогла суперника й стала володарем Суперкубка Героїв АТО, – повідомили у пресслужбі.

 

 

 

 

Відомо, що голи у складі “Ягуару” забили Костянтин Колісецький та Владислав Совсімов.

– Емоції зашкалюють, матч-реванш відбувся. Суперник був дуже сильний. Хочу подякувати організації “Українці разом” за такий турнір, який вони організували. Це дійсно поєднує нас на футбольних полях, – поділився Віталій Ніколай, капітан команди “Ягуар”.

 

 

 

Кубок Героїв АТО – один з перших спортивно-реабілітаційних ветеранських заходів. Організатором та засновником змагань є Федерація Футболу учасників АТО за підтримки ФК ДИНАМО КИЇВ.
_
Всеукраїнська Футбольна Ліга учасників АТО – постійно діюча з 2015 року та найбільш масштабна в Україні програма психологічної і спортивно-оздоровчої реабілітації ветеранів, що складається із шести регіональних дивізіонів. Участь у матчах Ліги беруть лише учасники бойових дій.

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото, відео – ngu.gov.ua, facebook.com/8polkNGU

Читайте також: Ті, що врятували український Харків: «Ягуар» розкриває таємниці спецоперації

Читайте також: «Ягуар» на війні: «Щоранку на перекличці ми згадуємо кожного, хто не повернувся в казарму»

Читайте також: Один день з військовим: як служать нацгвардійці у частині під Вінницею. ФОТО, ВІДЕО

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.