У Вінниці понівечили і пограбували символічний бус-кав’ярню на площі “Ліверпуль”. ФОТО, ВІДЕО

12:58
Автор: Vежа
Become a Patron!

У центрі Вінниці стався черговий акт вандалізму: на площі Ліверпуль цієї ночі побили вікна в символічному червоному мікроавтобусі, де поруч з інсталяцією на честь Beatles продавали каву та “фірмові” пиріжки з лівером. 

Про подію сьогодні вранці повідомили в креативному просторі “Артинов”, який і обслуговує кав’ярню у вигляді червоного мікроавтобусу. За словами директора “Артинова” Дениса Чернухи, в автобусі побили вікна та вкрали деяке обладнання, зокрема кавомолку.

– Це для нас не питання якихось матеріальних втрат, ми не ставилися до цієї кав’ярні, як до бізнесу, на якому заробляємо. Для нас це більше символічна річ, явище, яке робить Вінницю затишнішою і привабливішою. Ми й написали про цей випадок на своїй сторінці передусім для того, щоб вінничани вкотре задумалися над подібними речами.

Як видно на фото, в автобусі розбиті вікна, крізь які злочинці залізли досередини, аби вкрасти обладнання.

Пізніше Ситуаційний центр опублікував відео з камер відеоспостереження, на якому видно, як два чоловіки “близько 23 години, ймовірно причетні до даних протиправних дій рухались вулицею Соборна і тікали вулицею Олександра Соловйова”. Також у Ситуаційному центрі закликають вінничан, які впізнали молодиків на відео, повідомити до Ситуаційного центру м. Вінниці тел.: 0674102101 (Viber, WHats App, Telegram) або на лінію 102.

Нагадаємо, раніше на площі “Ліверпуль” встановили раритетний “Ягуар”, як фотозону. Але після численних випадків вандалізму авто звідси довелося прибрати. 

Читайте також: На площі “Ліверпуль” відновили продаж легендарних пиріжків з лівером. ФОТО

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.