Трамвай-лімузин і равлики на обличчі: опублікували ще три серії проекту “Мій путівник” про Вінниччину. ВІДЕО

17:18
Автор: Vежа
Become a Patron!

Проект “Мій путівник” від телеканалу “1+1” опублікував ще три серії про подорож Вінниччиною та Вінницею.

Зокрема у цих сюжетах йдеться про унікальні вінницькій трамваї, гондолу на Південному Бузі, де вже 14 разів освідчилися в коханні, палац у Вороновиці та палац Потоцьких, а також равликову ферму та унікальний скельний храм у Буші.

Так, у продовженні розповіді про Вінницю ексцентрична ведуча Наталка Щука захоплюється “трамваєм-лімузином” та трамваєм з балконом, відвідує Автомотовелофототелерадіо музей, музей мініатюрних автомоделей і музей Повітряних Сил. А вже увечері – розчулюється на гондолі від розповідей гондольєра. Гондольєр, до речі, теж розчулюється витирає скупу чоловічу сльозу.

Ми ж нагадаємо, що роздивитися моделі транспорту можна у нашому матеріалі за цим посиланням, а віртуально відвідати музей Повітряних Сил – за цим.

У черговому відео Наталка Щука вирушає з Вінниці у мандрівку областю. Тут вона знаходить палац у Вороновиці, усипальню Потоцьких у Печері, а також сам палац Потоцьких у Тульчині та музей автора “Щедрика” Миколи Леонтовича.

А ми нагадуємо, що значно більше про палац у Вороновиці можна прочитати у нашому репортажі з його відкриття після реставрації, або ж подивитися у першій серії нашої відеомандрівки “Поділля Incognita-2”. 

Крім того детальніше довідатися про усипальню Потоцьких можна у нашому репортажі з чудовими фото за цим посиланням, а дізнатися значно більше про палац Потоцьких у Тульчині – за цим посиланням. 

Ну і звісно – гарна екскурсія музеєм Леонтовича з відео – читайте і дивіться тут. 

Наступна серія “Мій путівник” повністю присвячена унікальному скельному храму в селі Буша на півдні Вінниччини,  а також равликовій фермі в Жмеринському районі. Тут журналістка ліпили равликів собі на обличчя та їла їхню ікру, а потім – ще й бавилася в равликові перегони.

А ми своєю чергою нагадаємо, що чудові фото і розповідь про скельний храм у Буші ви можете переглянути за цим посиланням.

А найкращі фото з нашої нещодавньої подорожі Поділлям і підбірку всіх влогів з мандрівки можна знайти за цим посиланням. 

Подорожуйте Поділлям!