У Вінниця біля залізничного вокзалу на смерть збили жінку-пішохода: в поліції розпочали розслідування

10:57
Автор: Vежа
Become a Patron!

У Вінниці сьогодні, 7 серпня, на Привокзальній площі біля залізничного вокзалу під колеса тролейбуса потрапила жінка-пішохід. Від отриманих травм потерпіла померла на місці. 

Як повідомляють в ГУ Нацполіції у Вінницькій області, автопригода за участі тролейбуса та пішохода сталась близько 8-ї години ранку.

– За попередньою інформацією, 49-річна жінка потрапила під колеса громадського (транспорту – авт.), коли вона перетинала проїжджу частину дороги поблизу нерегульованого пішохідного переходу. Для того, щоб дістати потерпілу, рятувальникам довелось підіймати тролейбус. За кермом громадського транспорту перебував 52-річний чоловік. На місці події працює слідчо-оперативна група поліції та криміналісти слідчого управління та Вінницького райуправління поліції, – вказано в публікації.

Відомо, що за цим фактом поліцією розслідується провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Фото – з сайту поліції

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.