Поліція затримала киянина, який викрав понад 10 тисяч гривень на мийці самообслуговування у Вінницькому районі. ВІДЕО

11:24
Автор: Vежа
Become a Patron!

Поліцейські затримали 32-річного раніше неодноразово судимого киянина, який у Вінницькому районі викрав понад 10 тисяч гривень на мийці самообслуговування. Йому загрожує до 8 років ув’язнення.

Як повідомляють на сайті Головного управління Нацполіції у Вінницькій області, відповідне сповіщення поліцейські отримали вранці 8 червня. Сталась подія у смт Стрижавка.

Так, перед крадіжкою чоловік цікавився в працівника мийки щодо наявності на об’єкті охорони та відеоспостереження. Після крадіжки він одразу втік на своєму автомобілі до Києва. Оперативники місцевої поліції почали встановлювати особу причетну до злочину.

Зазначено, що камери відеоспостереження на мийці зафіксували момент крадіжки. Чоловік за допомогою викрутки зламав розрахунковий термінал і викрав гроші.

Правоохоронці ідентифікували чоловіка та встановили автомобіль, на якому він пересувався. Його затримали 9 червня у Києві.

Відомо, що лише у квітні цьогоріч чоловіка визнали винуватим у вчиненні крадіжки й призначили умовне покарання.

Тож раніше неодноразово судимому за майнові злочини затриманому повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу в України. До обрання запобіжного заходу він перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.

Фото та відео – ГУ Нацполіції у Вінницькій області