Стало відомо, коли відбудеться Air GogolFest-2020 у Вінниці

14:38
Автор: Vежа
Become a Patron!

Цьогорічний ГогольФест у Вінниці планують влаштувати 16-18 жовтня. Окрім цього фестивалі під брендом ГогольФест в рамках проекту GogolFest Inoculation відбудуться ще у восьми інших містах. 

Про це повідомляє “УП Життя” з посиланням на президента фестивалю Влада Троїцького. “Цього року справді вийде Inoculation. Це – соборний проєкт, який об’єднує Україну. Ми для себе, для країни, для мешканців міст, у яких відбудуться фестивалі, створюємо візії цілісної країни”, – повідомив Троїцький. 

Як повідомляє “УП. Життя”, фестивалі мають відбутися в таких містах:

29 квітня – 3 травня – StartUp GogolFest (Маріуполь)

22–24 травня – Odyssey GogolFest (Одеса)

12–14 червня – Dream GogolFest (Херсон)

3–5 липня – Center GogolFest (Полтава)

25–26 липня  – Station GogolFest (Славутич)

4–6 вересня – DniPRO GogolFest (Дніпро)

3–4 жовтня – FastFest GogolFest (Фастів)

16–18 жовтня – Air GogolFest (Вінниця)

4–6 грудня – KOLO GogolFest (під Києвом, ЕкспоПлаза)

Як і раніше, фестивалі матимуть театральну, музичну, візуальну, дитячу та освітню програми.

“Театральна програма у кожному місті складатиметься з 4 напрямків: міжнародний блок, кращі та нові зразки української незалежної сцени, продакшн ЦСМ “ДАХ” і ГОГОЛЬFEST та міжнародні резиденції з іноземними режисерами та місцевими артистами.

У кожному місті буде хоча б одна міжнародна вистава. Цього року – це Німеччина, Великобританія та Швейцарія та інші. Загалом, театральна програма налічуватиме приблизно 30 подій різного формату”, – ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, що минулого року AirГогольFest відгримів у Вінниці протягом трьох днів на території заводу “Кристал”. Цього року фестиваль значно розширив свою територію та залучив справді топових молодих виконавців з України, а також гостей з-за кордону. А театральні постановки – зокрема вже легендарний IYOV та швейцарська “The Sensemaker” – зібрали аншлаги на кількох локаціях.

Раніше повідомлялося, що минулорічний фестиваль- вочевидь, останній, який відбувся на території “Кристалу”. Вже невдовзі на цьому місці має розпочатися створення інноваційно-технологічного парку “Кристал”. Відтак фестивалю доведеться шукати собі іншу локацію у Вінниці, або ж розширюватися відразу на кілька локацій.

Читайте також: Ліквідація провінційності: як Air Гоголь Fest показав Вінницю з іншого боку

Однією із найважливіших цілей проєкту GogolFest Inoculation цьогоріч є діалог між різними культурами та регіонами. Ми маємо знаходити сенси, навколо яких об’єднуватись – наші майбутні мрії. 

Так ми зможемо зрозуміти нашу цілісність, спільність, зрозуміти, що ми є одне в одного і що ми разом рухаємось в одному напрямку.

Окрім того, коли ми разом досягаємо спільної мети, на міжнародному рівні ми заявляємо про себе як про потужну цілісну державу та спільноту. Тоді ми як непорушне дерево, яке розростається всередині нашої великої країни та розпускає гілки.

Цього року ми знайомимо українців з різних регіонів між собою. Це важливо: бути почутими, та аби нас зрозуміли всередині нашої ж країни. І це дуже цінно: відчувати повагу та любов одне одного”, – розповіла “УП. Життя” програмна директорка фестивалів Анна Басова.

Читайте також: Мистецький рейв насувається: як на “Кристалі” готуються до Air Гоголь Fest. ФОТОРЕПОРТАЖ

Читайте також: Препарований рояль та життя Йова: у Вінниці відкрили “Air ГогольFest” оперою-реквієм “IYOV”. ФОТОРЕПОРТАЖ

Читайте також: Метал, джаз-панк і “невугльгарна романтика”: головну сцену “Air ГогольFest” відкрили кращі вінницькі гурти. ФОТОРЕПОРТАЖ

Читайте також: Гоголь Night: найкращі фото з першої ночі на Air Гоголь Fest-2019

Читайте також: “Коли ще не було пластиліну”: що цікавого в “дитячому світі” на Air Гоголь Fest. ФОТОРЕПОРТАЖ

Читайте також: “Залишайтесь, будь ласка, на лінії”: у Вінниці відбулася прем’єра швейцарської вистави “The Sensemaker”. ФОТО

Читайте також: Клітка для кожного з нас: на “Air ГогольFest” показали перформанс про тиск суспільства на особистість. ФОТОРЕПОРТАЖ

Читайте також: Rave must go on: DZ`OB, Subcarpati, ЦеШо і Tapolsky на Air Гоголь Fest у Вінниці. ФОТОРЕПОРТАЖ

Читайте також: Драма українського менталітету: як сприйняли виставу “Кайдаші” на Air Гоголь Fest

Читайте також: Музична проповідь, слем і “пушка”: Alyona Alyona, “Лінія Маннергейма” та “Вагоновожатые” завершили Air ГогольFest-2019

Читайте також: Влад Троїцький: “Наступного року буде пробудження іншої України, про яку ми не підозрюємо”

Читайте також: Співочі комунальники, які грають в пасьянс: у Вінниці відбулася прем’єра “Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго”. ФОТО

Читайте також: BRAT: “Будьмо відверті, альтернативна музика в Україні вмирає”

 

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.