У “Вінницяобленерго” оновили можливий графік погодинних відключень до 25 серпня

12:38
Автор: Vежа
Become a Patron!

На сайті “Вінницяобленерго” оновили можливий графік погодинних відключень на найближчі тижні, до 25 серпня.

Так, відключення електроенергії можуть застосовуватись аналогічно до попередніх – дві години у кожній з черг (проте також є ймовірність відключень на додаткові дві години).

Сьогодні, 12 серпня, графік погодинних відключень на Вінниччині застосовуватись не буде. Водночас підкреслимо, що станом на зараз про застосування ГПВ в Україні взагалі не повідомляється. Детальніше про стан енергосистеми можна прочитати ТУТ.

– Нагадуємо, що енергосистема все ще відновлюється після восьми масованих атак росіян, а на енергооб’єктах тривають аварійні та планові ремонти. Закликаємо, за можливості, у період спеки споживати електроенергію ощадливо протягом всієї доби, – зазначають в “Укренерго”.

Де шукати інформацію

Дізнатись, коли у вашій оселі не буде світла, можна кількома способами:

1. У розділі “онлайн графік погодинних відключень”, за допомогою пошуку по адресі можна побачити заплановані відключення (за ЦИМ посиланням).

2. Зайти в особистий кабінет на сайті АТ “Вінницяобленерго”.

3. У розділі “графік погодинних відключень” опубліковано орієнтовний графік ГПВ та інформацію щодо черг ГПВ. На сторінці за ЦИМ посиланням можна завантажити файл, знайти там свою адресу і чергу по ній. Потім – подивитись години ймовірного відключення світла у таблиці.

4. В чат-ботах: “Viber“ та “Telegram“.

Більше про різновиди графіків – ТУТ.

Ілюстрація – ptv.ua, графіка – сайт “Вінницяобленерго”

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.