У Вінниці біля Центрального мосту завершили ремонт трамвайних колій

11:00
Автор: Vежа
Become a Patron!

У Вінниці на під’їзді до Центрального мосту завершили капітальний ремонт трамвайних колій. Невдовзі почнуть ремонтувати нову ділянку. 

Як йдеться на Facebook-сторінці департамент транспорту та міської мобільності, оновлені ділянки заасфальтували та прибрали попереджувальні знаки.

– Працівники Вінницької транспортної компанії оновили 200 мерів погонних колій на ділянці зі сторони площі Героїв Чорнобиля, а раніше зробили заміну шпал та рейок у напрямку площі Перемоги. Усунули місця просідання колії, замінили шпали, заасфальтували міжколійний простір та обабіч дороги. Такі капітальні ремонти підвищують безпеку руху трамваїв, зменшують їхні вібрації та гучність самого громадського транспорту під час руху. А головне – це безпека наших пасажирів, – цитують в департаменті директора департаменту Андрія Сорокіна.

За повідомленням, днями працівники почнуть ремонтувати нову ділянку. Рухатимуться вдовж вулиці Соборна зі сторони костелу. Бригади фахівців Вінницької транспортної компанії працюватимуть переважно увечері та вночі, після зменшення інтенсивності руху трамваїв і тролейбусів.

Фото – з Facebook-сторінки департаменту транспорту та міської мобільності ВМР

 

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.