Англійська мова для дітей: чому варто обрати інтерактивний та індивідуальний підхід і як це зробити

11:19
Автор: Vежа
Become a Patron!

Реклама

Англійська мова поширена в усьому світі. Вивчати її можна і варто у будь-кому віці, але чим раніше почати – тим краще. При цьому важливо знайти професійних викладачів з сучасним підходом, які не змушуватимуть “зубрити”, а справді розвиватимуть інтерес до навчання. 

Якщо вас цікавить англійська мова для дітей – радимо звернути увагу на онлайн-школу All Right. Саме тут використовують інтерактивні методи викладання, що відповідають стандартам Cambridge (методологія заснована на Кембриджській методиці). 

У цій школі акцентують увагу на потребах та інтересах кожної окремої дитини, аби вона могла вивчати англійську в максимально цікавій саме для неї формі та відчувати підтримку на кожному уроці. Записати на навчання можна дітей віком від 4 років. 

Сьогодні розповімо про це трохи детальніше.

Чому саме All Right

All Right – онлайн-школа, що пропонує цікаві й нестандартні заняття в ігровій формі. Завдяки цьому дитина, вивчаючи англійську, не встигає занудьгувати. 

Так, в All Right працюють фахівці, які зацікавлені у тому, щоб вашій дитині сподобався процес вивчення англійської, а не вимагають просто “зубріння”. Уроки – інтерактивні, вони ведуться англійською, аби дитина ще краще засвоювала не просто окремі слова, а цілі фрази, й орієнтувалася, коли їх застосовувати. 

Основний акцент – розмовна практика. На уроці дитині пропонується виконати понад 30 видів інтерактивних вправ. При цьому види активності змінюються. Це можуть бути ігри, розфарбовки, малювання, прослуховування пісень, їх виконання тощо. 

Загалом – все відбувається індивідуально, залежно від навчальних цілей та інтересів учня, а також у темпі, який йому підходить. Як обрати свій формат – допоможе визначитись пробний урок. 

Що важливо – школа контролює якість викладання та хід усіх занять, регулярно проводить додаткові навчання для викладачів. Усі вчителі мають щонайменше трирічний досвід роботи з дітьми та сертифікати. Водночас, навіть якщо з якихось причин дитині не сподобається викладач – школа безкоштовно запропонує іншого, з врахуванням побажань. 

Мовою цифр: All Right – це 600 кваліфікованих викладачів. Загалом у школі вже проведено понад 2,5 мільйона уроків для 65 тисяч студентів з 46 країн світу! 

З чого почати та які варіанти можна обрати

Для початку, ви можете забронювати безкоштовний пробний урок. Далі можна обрати рівень і той чи інший період навчання: місячна підписка (8 уроків), квартальна (24 уроки), піврічна (48 уроків) або ж річна (96 уроків). У пакет входять індивідуальні заняття, групові Розмовні клуби, доступ до мобільної гри (ігровий персонаж допомагає вивчати слова), мобільний додаток, домашні завдання та підтримка на всіх етапах. 

Курси можуть відрізнятися і за рівнями, і за спрямуваннями. Наприклад, дитині цікава тема про створення власних цікавих світів, будівництво та дизайн – це курс “Minecraft”, потрібно покращити навички читання – курс Reading. Цікавлять різноманітні культури та звичаї – обирайте курс “Подорожі”. Дитина цікавиться природою – є курс “Тварини”, а для покращення навичок аудіювання та сприйняття на слух підійде курс “Мультфільми”. Якщо малеча любить пісні чи вірші – до ваших послуг курс “Співи”.

До слова, не обов’язково замовляти пакет з постійним розкладом – можна бронювати по одному уроку у зручний для вас час. 

Загалом, якщо у вас залишаються запитання щодо навчання в All Right – ви можете знайти відповіді, скориставшись зручним сайтом (розділ запитання-відповіді) чи звернувшись до фахівців онлайн-платформи телефоном (контакти вказані на сайті). 

У будь-якому випадку, обираючи All Right, будьте впевнені, що вашій дитині сподобається неординарний підхід, завдяки якому вивчати англійську точно не буде нудно, адже це онлайн-школа, яка надихає.