Вінницькі рятувальники вирушили розміновувати звільнені території на Донеччині. ВІДЕО

8:29
Автор: Vежа
Become a Patron!

Вінницькі рятувальники вирушили в зону проведення ООС. Вони розміновуватимуть звільнені українські території.

Загін рятувальників Вінниччини вирушив на Схід України, де триває Операція об’єднаних сил, вчора, 9 червня. Про це повідомляють на сайті Вінницької ОДА.

 

Оперативно-рятувальна спецтехніка та автомобілі служби розмінування разом з фахівцями вирушили у райони Донецької області, де ще нещодавно тривали обстріли.

 

Загін рятувальників буде виконувати роботи з відновлення пошкоджених від артилерійських обстрілів житлових будинків, здійснювати розмінування та відновлення систем життєзабезпечення на звільнених територіях.

– Обов’язково тримати зв’язок з командиром загону. Гідно представити нашу область і після цього, щоб нормально всі повернулися додому, – закликав вінницьких бійців начальник ГУ ДСНС України у Вінницькій області Руслан Шевчук, проводжаючи особовий склад гарнізону на  завдання.

 

Як повідомили “Суспільне. Вінниця”, до складу зведеного загону увійшли піротехніки, рятувальники-санітари і технічні фахівці.

Це не перша ротація, їх вже було декілька, де наші рятувальники та піротехніки виконують завдання в зоні проведення ООС. Саме ця ротація вирушила на 70 днів, – розповіла заступниця начальника ГУ ДСНС України у Вінницькій області Юлія Каменюк.

Щоправда, скільки бійців вирушили у зону ООС та де саме виконуватимуть завдання не повідомляють.

Фото з Facebook-сторінки Руслана Шевчука