Скальський: на Вінниччині відновлюють міжобласні автобусні перевезення

16:25
Автор: Юлія Плахтій
Become a Patron!

На Вінниччині відновлюють міжобласні автобусні перевезення. Разом із тим перевізників зобов’язали дотримуватися певних правил в умовах карантину. 

Про це в коментарі “Місту над Бугом” повідомив голова Вінницької ОДА Владислав Скальський.

За його словами, у нього була зустріч з представниками автобусних перевізників, під час якої було домовлено про відновлення перевезень, але за умови забезпечення перевізниками дотримання усіх санітарних норм в умовах карантину.

Після цього профільна обласна комісія 1 червня прийняла рішення про відновлення міжобласних автобусних перевезень. Щоправда, станом на 16:00 протоколу засідання на сайті Вінницької ОДА не оприлюднено.

– Я запросив до себе представників більшості перевізників, які працюють на території області. У нас була така “чоловіча” розмова стосовно того, що я готовий співпрацювати, але я вимагаю, щоб з боку перевізників були забезпечені всі заходи безпеки. Відкрити карантин для того, щоб його через тиждень закрити – це вдарить по бізнесу перевізників більше, ніж те, що вони будуть ще тиждень будуть очікувати й готуватися якісно надавати свої послуги, – зазначив Скальський.

Владислав Скальський зазначив, що після послаблення карантину та відновлення приміських і внутрішньообласних перевезень, здійснювався моніторинг виконання правил постанови головного державного санітарного лікаря.

Проте не всі водії та пасажири дотримувались визначених заходів безпеки. Тому, як зазначив очільник області, відповідальність лежить на перевізниках, які повинні контролювати дотримання водіями й пасажирами усіх протиепідемічних вимог.

Нагадаємо також, що вчора вирішили відновити залізничне сполучення з Вінниччиною частково (пасажирські перевезення дозволялись лише потягами “Інтерсіті”).

Читайте також: Тільки «Інтерсіті»: залізничне сполучення з Вінниччиною дозволили частково відновити

Читайте також: Залізничне та міжобласне автобусне сполучення з Вінниччиною можуть відновити з 15 червня

Читайте також: На Вінниччині створять робочу групу для боротьби з нелегальними перевізниками

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.