“Квадрат” запрошує вінничан на онлайн майстер-класи з писанкарства

15:59
Автор: Олеся Яненко
Become a Patron!

Вінницький молодіжний центр “Квадрат” до Великодня влаштовує низку заходів, які допоможуть вінничанам відчути атмосферу свята на карантині.

Як розповіла “Veжі” координаторка марафону та начальниця відділу організації заходів і неформальної освіти “Квадрату” Катерина Франчук, протягом тижня на сторінках Центру в соцмережах з’являтимуться тематичні публікації та онлайн-майстеркласи, на приклад, урок з розпису яєць писачком.

Окрім цього на сторінках публікуватимуть рецепти пасок від відомих вінничан, а також цікаві та корисні лайфхаками по приготуванню святкової атрибутики в домашніх умовах.

Детальний розклад марафону ще формується, за оновленням можна слідкувати на фейсбук-сторінці. Наразі відомо, що в прямих ефірах братиме участь вінницька депутатка Людмила Станіславенко, а також Діана Подолянчук – вінницька волонтерка та хореографка.

– Ідея марафону полягає в тому, щоб люди залишаючись вдома створили собі ту атмосферу, у якій Великдень пройде затишно та духовно, – пише координаторка.

Прямі ефіри відбуватимуться в інстаграмі “Квадрату”, увесь інший контент зберігатимуть на фейсбук-сторінці, і частково – в телеграмі (@UC_Kvadrat).

Триватиме “Великодній марафон” до 18 квітня.

Читайте також: «Карантинний» Великдень: у МВС пояснили, як відбуватимуться церковні служби та освячення кошиків

Читайте також: У Вінниці дітей вчать онлайн, як шити маски та зробити мультик про боротьбу з коронавірусом

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.