Менш ніж за тиждень у Центральному міському парку відбудеться триденний “Vinnytsia Food Fest”. Так, з 17 по 19 травня, вінничани та гості міста зможуть не лише смачно попоїсти, а й взяти участь у кулінарних майстер-класах, послухати цікаві лекції про їжу і не тільки та навіть зробити татуювання.
Організатори зазначають, що цього разу підготували для вінничан “по-справжньому вибуховий фестиваль”: із лаундж- та б’юті-зоною, дитячими локаціями, кулінарними майстер-класами, батлами шеф-кухарів, вечірнім кінотеатром, двома музичними сценами та ще багато-багато чого цікавим. Наприклад, свою локацію на фестивалі матимуть майстри місцевого тату-салону, а також барбери. А однією з найбільших цікавинок буде й “Вуличний лекторій”, який також триватиме протягом трьох днів.
Починаючи з п’ятниці, 17 травня, в Центральному парку розгорнеться справжнє фуд-містечко, де відвідувачі зможуть скуштувати соковиті реберця та хрусткі кукурудзяні чіпси, різноманітні морепродукти (устриці, креветки, мушлі, раки, лосось, тунець), японські суші та локшину, американські бургери і хот-доги, італійську піцу, “найкращу цацу від Одеських Майсів” та багато іншого.
Загалом на фестивалі буде 50 смачних локацій. І для тих, хто завітає на нього зі своєю чашкою, в будь-якій точці, де продаватимуть напої, зроблять знижку 10%. А напої будуть на будь-який смак: освіжаючі лимонади, какао з маршмеллоу, ароматна кава і навіть вино.
Втім, організатори зазначають: “Не їжею і напоями єдиними!“. Відтак, завітавши на лекторій “Їжа для мозку”, вінничани зможуть дізнатися про взаємозалежність їжі та сексу, як без сорому говорити з дитиною на дорослі теми, про йогу, самодисципліну та багато іншого. Не оминуть спікери й кулінарну тематику: розкажуть про користь зелених коктейлів, пророщування зерна та сезонну кухню.
Програма лекторію “Їжа для мозку”
П’ятниця (17 травня)
– 16:00-18:30 – “Прокачка по-європейськи” з Іриною Борзовою;
– 19:00-21:30 – “SD English Speaking Club”.
Субота (18 травня)
– 12:00-12:50 – Наталія Демчук, “Екологія свідомості через харчування. Органічна продукція, пророщування зерна та насіння, зелені коктейлі. Дегустація”;
– 13:00-13:50 – Кузьма Федченко, “Аюрведичний підхід до харчування”;
– 14:00-14:50 – Олена Павлова, “Кухня під ногами. Дикороси, як сезонна фішка локальних страв”;
– 15:00-15:50 – Єгор Єгоркін, “IQ та EQ. Твоє місце у світі”;
– 16:00-16:50 – Оксана Бондар, “Можливості Програми ЄС Erasmus+ для української молоді”;
– 17:00-17:50 – Тетяна Окаєвич, “Як легко та без сорому говорити з дитиною на дорослі теми?”;
– 18:00-18:50 – Євгеній Блищик, “Як вирішувати складні проблеми”.
Неділя (19 травня)
– 12:00-12:50 – Оксана Бєсєдіна, “Йога: самодисципліна – життя в кайф”;
– 13:00-13:50 – Юлія Кулакова та Інна Загнітко, “Як добре ти вмієш вести переговори?”;
– 14:00-14:50 – Анна Шнайдер, “Їжа як елемент самовираження”;
– 15:00-15:50 – Андрій Лазецький, “Інструменти впевненого оратора”;
– 16:00-17:50 – “По ту сторону фестивалю” – зустріч з організаторами;
– 18:00-18:50 – Єфремова Олександра, “Їжа та секс. Залежність/взаємозалежність”.
Лекторій відбудеться у Вінницькому центральноу парку культури і відпочинку (вулиця Хлібна, 1), а його відвідування – абсолютно безкоштовне. Попри це, охочим відвідати захід потрібно зареєструватися за ЦИМ посиланням.
– Ми запланували для тебе стільки must eat, що навіть важко повірити. Приходь 17-18-19 травня з 12:00 до 22:00 в Центральний парк і переконайся сам, а точніше – все спробуй. Тільки обов’язково захопи друзів, – кажуть організатори.
Фото – vezha.ua та зі сторінки заходу у Фейсбук
Дякуємо!
Тепер редактори знають.