Літні майданчики вінницьких закладів: Центральний парк та вулиця Пирогова. ОГЛЯД

20:36
Автор: Юлія Плахтій
Become a Patron!

Оновлено: 25 Травня 2018, в 12:35

Наприкінці травня погода у Вінниці стає доволі мінливою: сонце, дощ та знову сонце. Інколи хочеться насолодитися зустрічами з друзями, родиною чи колегами в кафе чи ресторані просто неба, проте не завжди достеменно відомо, чи буде вам комфортно у тому чи іншому закладі, коли, наприклад , дощитиме. 

Минулого разу VежА публікувала огляд літніх майданчиків у самому центрі міста, звертаючи увагу на те, наскільки просторим є майданчик, чи дозволено там палити та яка атмосфера панує загалом. Також дізнавалися про специфіку закладу та чи підходить він для візитів із дітьми й відповідно – чи є у ньому дитяча кімната.

Читайте також: Поїсти на свіжому повітрі: огляд літніх майданчиків центру Вінниці. ФОТО/ГРАФІКА

Тепер пропонуємо вашій увазі частину другу з циклу матеріалів під назвою «Літні майданчики Вінниці». Далі ви можете ознайомитися із ресторанами та кафе з літніми майданчиками, що розташовані у Центральному міському парку, неподалік Універмагу та на частині вулиці Пирогова.


Кафе «Il Passo»

Адреса: вулиця Грушевського, 70. Контакти: 068-948-20-50.
Графік: щоденно з 10:00 до 23:00
Майданчик: на 60 місць

Wi-Fi працює.

Заклад позиціонується як літнє кафе для молоді та великих компаній. Серед страв, якими пишаються у цьому закладі – дьонери, що складаються із булочки, м’яса індички, салату та інших інгредієнтів в асортименті.

Окрім того, фішкою закладу можна назвати те, що тут є великий вибір ланчів – в тому числі вегетаріанських. Також є широкий асортимент піци, а при бажанні її можна доповнити окремими додатками.

Особливо популярний у «Il Passo» кисломолочний освіжаючий напій айран. Його зазвичай куштують, щоб збадьоритись, адже цей елемент турецької кухні вважається таким собі природним енергетиком.

Ту чи іншу музику в закладі вмикають залежно від того, якою є переважна більшість відвідувачів – молодь або люди середнього віку. Та в основному тут лунає «лаунж», а ввечері – діджейські «сети».

У «Il Passo», до речі, будь-яку страву можна взяти із собою – її упакують та укомплектують усім необхідним. Майданчик захищено від сонячного проміння та дощу суцільним тентовим «дахом», за потреби гостям тут пропонують теплі ковдри. Під стелею – акуратні мінімалістичні ліхтарики. Загалом атмосфера закладу – дещо гамірна, але «домашня».

Ціни на основні страви: дьонери – 65 гривень, піца (діаметром у 30 сантиметрів) – 89-180 гривень, напій «Айран» – 25 гривень за 250 мілілітрів, пиво (тільки розливне; світле, темне, нефільтроване) – від 23 до 43 гривень. Ланчі: 57, 65 та 109 гривень.


Кафе «Льодового клубу»

Адреса: вулиця Хлібна,1. Контакти: 096-605-27-27
Графік роботи: 11:00-22:00
Майданчик: на 76 місць

Wi-Fi працює.

Заклад спеціалізується на тих стравах, якими можна швидко «перекусити»: піца, салати, а ще – комплексні обіди. Атмосфера, що панує на літньому майданчику – справді по-літньому невимушена та розмірена.

Що стосується музики, то у будні її немає взагалі, а на вихідні тут вмикають телевізор та відповідно музичний канал.

До речі, оскільки «Льодовий клуб» відвідують діти, то майданчик чітко розмежовано на зони для курців та тих, хто не палить. Також адміністрація подбала про комфорт своїх відвідувачів ввечері, коли на вулиці може бути прохолодно – гостям забезпечують теплі ковдри.

Окрім згаданих вище страв, тут є «дитяче меню»: випічка, морозиво та млинці, дієтичні каші та салатики.

Ціни на основні страви: піца вагою 400 грам – 65 гривень, 700 грам – 120 гривень, випічка – 10-30 гривень, млинці – 30-50 гривень, салати – 15-80 гривень. Комплексні обіди – 35-50 гривень. Пиво (розливне, пляшкове; світле, темне, нефільтроване, безалкогольне) – 21-25 гривень.


Кафе «Смальц Бургер»

Адреса: вулиця Хлібна,6. Контакти: немає
Графік: 10:00-22:00
Майданчик: на 92 місця

Wi-Fi відсутній.

Заклад позиціонується як вуличне кафе із м’ясними стравами. Жодного розмежування майданчику для курців/некурців – немає. Теплих ковдр на випадок прохолодної погоди – також. Тому у разі негоди доведеться ховатися всередину приміщення закладу, де є кілька столиків, але загалом – тіснувато.

Серед страв, приготуванням яких пишаються у цьому закладі – м’ясні, зокрема – шашлик та ковбаски-гриль. Кажуть, вони особливо добре смакують із тутешнім пивом, якого тут, щоправда – тільки два види – світле та темне. Також тут можна скуштувати хот-дог (27 гривень), картоплю фрі (30 гривень) та нагетси (40 гривень). Втім, нічого з дитячого меню тут немає.

Також варто відзначити, що офіціантки за відсутності адміністратора так і не змогли нам розповісти про цікавинки меню або хоча б про наявність в закладу телефону. Що стосується музичного супроводу, то на час візиту журналістів з колонок лунала російська попса. Натомість, офіціантки зазначили, що зазвичай в них грає «вся яка є» музика.

Ціни на основні страви: крильця барбекю – 40 гривень за 250 грам, ковбаски-гриль – 30 гривень/100 грам, шашлик – 50 гривень за 100 грам, гамбургери – 40 гривень. Сітро – 15 гривень, пиво (пляшкове, розливне; світле, темне) – в середньому 27 гривень.


Ресторан «Європа»

Адреса: вулиця Соборна, 98. Контакти: 067-444-44-80
Графік: 10:00-6:00 (кухня працює до 3:00)
Майданчик: на 100 місць (оновлений)

Wi-Fi працює.

Заклад позиціонується як комфортне місце для відпочинку компаній різних «розмірів». Кухня: іспанська, італійська та кавказька, є окреме гриль-меню.

Літній майданчик оновили цього року: тепер він облаштований зручними стільчиками та диванами, красивими шторами. Взимку на цій терасі навіть можна палити багаття, а територія може бути закритою – наприклад, для влаштування дня народження. Відтак, тутешній майданчик сміливо можна назвати «автономним двориком».

Також тут періодично грає жива музика, а всередині закладу можна поспівати у караоке. Загалом атмосферу можна назвати доволі затишною та комфортною саме завдяки оновленому майданчику та розширеній території бару – також фактично на території відкритої тераси.

Відзначимо, що від несприятливих погодних умов майданчик добре захищено дахом та красивими гардинами, втім, якщо хочеться насолодитися вечором винятково просто неба – є окрема зона без даху та теплі ковдри.

Окрім того, в «Європі» великий вибір кальянів – понад 20 смаків. Ними, кажуть у закладі, особливо добре смакувати на оновленому майданчику. Також серед страв, якими тут пишаються – паелья (страва з рисом та морепродуктами), якою можна нагодувати 4 осіб за 800 гривень.

Ціни на основні страви: салати – 80-150 гривень, стейки – 80 гривень за 100 грам страви, устриці – від 90 гривень. Пиво (крафтове, світле, темне, нефільтроване, безалкогольне; пляшкове та на розлив) – 20 – 70 гривень, алкогольні коктейлі – в середньому 100 гривень. Ланчі (13:00 – 16:00) – 89 гривень. Кальяни – від 130 гривень.


Кав’ярня «Чорна Кішка – Білий Кіт»

Адреса: площа Гагаріна, 2. Контакти: 063-276-35-52
Графік: 8:00-24:00, субота та неділя – 9:00-24:00.
Майданчик: на 30 місць (оновлений)

Wi-Fi працює.

Заклад позиціонується як кав’ярня із принципово якісною кавою виключно українського обсмаження та є чудовим закладом для відвідування як компаній з двох, так і з 5-6 осіб – причому будь-якого віку.

Заклад загалом затишний, втім майданчик не надто захищений від несприятливих погодних умов, адже розташований просто під навісом вінницького «Універмагу» та не має «стін». Натомість гостям тут за потреби пропонують теплі ковдри. Майданчик не розмежований на зони для курців/не курців, дитячої кімнати також немає.

Кухні як такої тут немає, проте є великий вибір кави та напоїв на її основі – понад 40 видів. Наприклад, саме тут можна скуштувати приготовану за авторським рецептом Чемпіона Великобританії з приготування кави у джезві Вадима Грановського – каву Flat Red. Цей напій являє собою еспресо із гранатово-апельсиновим фрешем та у Вінниці його спробувати не можна більше ніде. Коштує ця кава 50 гривень.

Також окремо варто відзначити холодну каву (наприклад фрапуччіно), крафтові лимонади та вегетаріанську каву або ж Вегачіно. Остання – готується виключно на молоці рослинного походження – мигдальному, кокосовому або ж соєвому. Коштує 40 гривень.

Також тут готують каву на піску або ж по-турецьки (25 гривень), а ще – альтернативними способами – тобто без використання жодних приладів, а тільки вручну. Врешті така кава має більш насичені смак та аромат, є міцнішою та загалом більш насиченою.

Окрім кави, в «Котах» пишаються й сиропами власного виробництва, які додаються у каву, смачними смузі та алкогольними кавовими коктейлями. Наприклад, Іrish coffee, Бейліз-капуччіно, апельсинова кава Corretto та яблучним jagermeister.

Зазначимо, що саме у «Котах» є імпровізований кінотеатр на вулиці, а невдовзі на літньому майданчику планують ввести нову послугу – за бажанням клієнта надаються столи та обладнання для настільних ігор.

Ціни на основні напої: кава класична – від 25 до 38 гривень, холодні кавові напої – 28-40 гривень, алкогольні коктейлі – 40-85 гривень, смузі – 40 гривень, кава, приготована альтернативними методами – 25-60 гривень, Вегачіно – 40 гривень.


Кафе «Gagarin Space»

Адреса: площа Гагаріна, 2. Контакти: поки немає
Графік: 12:00-23:00
Майданчик: на 80 місць

Wi-Fi працює

Заклад позиціонується як ідеальне місце відпочинку для великих компаній. Gagarin Space – доволі просторий та охайний, захищений від сонця, дощу та вітру дахом та спеціальними плівками. Також за потреби гостям тут запропонують теплі ковдри або навіть винесуть на майданчик електричний обігрівач.

Окрім класичних меблів – красивих білих плетених крісел – тут є м’які пуфи, де зручно курити кальян, якого тут до речі – понад 50 смаків, в тому числі – з тютюном із США та Арабських Еміратів. Майданчик облаштовано проектором, ввечері тут вмикають красиве освітлення. Переважно в закладі лунає власна підбірка музики в стилі хаус. Загалом атмосфера – спокійна та розслаблена.

З напоїв, котрі можна скуштувати у Gagarin Space – крафтове пиво: світле та темне, пляшкове та на розлив, марок Varvar, Pravda та Ципа, а невдовзі з’явиться фірмове пиво Gagarin. Також в асортименті – понад 20 видів кави та напоїв на її основі.

З їжі, вибір якої поки що доволі невеликий – своїм гостям тут пропонують сендвічі (55-65 гривень), салати – (65-70 гривень), десерти (морозиво, вафлі) – 40-45 гривень. Популярні також млинці із ванільним соусом та полуницею, бананом або іншими сезонними ягодами (40-45 гривень).

Ціни на основні страви: кава – 25-45 гривень, лимонади власного виробництва та смузі – 50 гривень. Вино – 45-50 гривень (100 грам), віскі – 50-70 гривень (50 мл). Пиво крафтове – 40-55 гривень за 400 мл розливного та 55-70 гривень за 330 мл пляшкового. Кальяни – від 120 гривень. Алкогольні коктейлі власного виробництва (Джин-тонік, Aperol, Negroni) – в середньому 98 гривень за 400 мл.


Бар «Shock in Mill»

Адреса: вулиця Пирогова, 34. Контакти: 067 339 4741
Графік: 11:00-23:00.
Майданчик: на 48 місць.

Wi-Fi працює.

Заклад позиціонується як ідеальний для відпочинку невеликих компаній. Кухня тут переважно – європейська. Загалом у «Shock in Mill» – затишна атмосфера завдяки красивим вазонам із квітами, парканам навколо майданчику та надзвичайно привітному персоналу.

Якщо на вулиці прохолодно – відвідувачам принесуть пледи. Музика (хаус) тут лунає з власної підбірки. Меню тут до речі  одноразові, тобто їх виносять кожному новому гостю «під тарілку».

Бургери, яких тут 9 видів – подаються одразу із картоплею «фрі» та соусами, а головний елемент страви – котлета – може бути курячою, зі свинини чи телятини. Загалом бургери тут важать 250 грам, але є й удвічі більші – понад півкілограми.

Фішкою закладу можна назвати «сети» – великі та ситні комплекти тих чи інших наїдків. Наприклад, «Ковбасний сет»,що ідеально пасує до пива – містить чотири види ковбасок (філейні, по-домашньому, мюнхенські, баварські), грінки та мариновану капусту з буряком та соусами. Весь цей комплект важить 740 грам, а коштує всього 185 гривень.

Інший «сет» – також пасуватиме до пива й називається відповідно – «пивний» (100 гривень за 310 грам). «Сет» включає у себе баварські сосиски, картоплю «фрі», салямі, копчений сир, грінки та гірчичний соус. Окремо є й «Сет під горілочку» – із картоплею, баварськими ковбасками, салом, салямі, квашеною капустою та огірком (120 гривень за 550 грам).

Що стосується пива, то в Shock in Mill його пропонують на розлив та у пляшках – світле, темне та безалкогольне, втім крафтового тут – немає. Натомість є чорничний пунш.

Також у цьому закладі пропонують своїм гостям обліпиховий морс власного виробництва. До речі, саме у Shock in Mill готують «мега-морозиво» – із бісквітом, згущеним молоком, шоколадною пастою та печивом.

Ціни на основні страви: бургери – 105 гривень, Big Burger -140 гривень. Млинці – 30-90 гривень, салати – 55-92 гривні, страви з барбекю-меню – 70-100 гривень. Морозиво (230 грам)- 70 гривень. Пиво – 28-40 гривень. Віскі – 45-70 гривень за 50 грам.


Ресторан «Велюр»

Адреса: вулиця Пирогова, 31. Контакти: (0432) 53-66-33
Графік: 12:00 – 1:00
Майданчик: на 19 та на 60 місць

Wi-Fi працює.

Заклад позиціонується як ідеальне місце для побачень, ділових зустрічей та для відпочинку великих компаній. «Велюр» пропонує своїм гостям страви в основному європейської кухні, втім є окремі «фрагменти» також японської, а за потреби та для великих компаній – можуть приготувати те, чого немає у меню.

Загалом тут є два майданчики – на вулиці недалеко від входу до ресторану (на 60 місць) та інший – на другому поверсі будівлі (на 19 місць). Обидва майданчики добре захищені від сонця та дощу дахом, а від вітру – спеціальними плівками.

Сидіти та насолоджуватися краєвидом можна у плетених кріслах, або ж вмоститись на зручних диванах із подушками. Також тут відвідувачам надають теплі ковдри. Під стелею – красиві вазони із квітами, котрі дарують неймовірно приємні аромати. Загалом тут – доволі романтична атмосфера, до того ж ввечері на терасі запалюють свічки.

Музика тут лунає з власної підбірки закладу, але її стиль здебільшого визначається тим, які саме гості присутні у конкретний проміжок часу. Окрім того, щовихідних до закладу запрошують музикантів.

Серед страв, які тут популярні – салати, пасти, сендвічі та м’ясні страви. Серед оригінального – салат з тигровими креветками та цитрусовим соусом. За потреби у «Велюрі» приготують й страви, що сподобаються й дітям. Також тут є сезонне полуничне меню, молочні коктейлі (10-48 гривень) та фреші (понад 10 видів).

Також тут готують різноманітну смакоту на мангалі: рибні, м’ясні страви, лаваші, шашлик тощо. Окремо можна замовити «Сет» – наприклад, за 320 гривень можна отримати «мікс» страв з мангал-меню (завважки у 750 грам) та ще – 500 мл горілки.

Ціни на основні страви (меню чисте та охайне): салати – 73-275 гривень, «м’ясна сковорідка» (500 грам) – 180 гривень, стейки – від 40 (класичні) та до 265 гривень (з сьомгою). Пиво (розливне та пляшкове; світле, темне, нефільтроване, безалкогольне) – 30-72 гривні. Фреші (практично з усіх наявних продуктів) – 30-140 гривень. Комплексні обіди (12:00-16:00) 50 гривень. Кальяни – від 160 гривень.


Ресторан «Feride Plaza»

Адреса: вулиця Пирогова, 23-а. Контакти: (0432) 55-77-55
Графік: 7:30-24:00 (до останнього гостя).
Майданчик: на 48 місць

Wi-Fi працює.

Заклад позиціонується як ідеальний для романтичних побачень, ділових зустрічей та відпочинку великих компаній. Кухня – переважно європейська та азербайджанська.

Затишок на літньому майданчику створюють меблі – плетені крісла та мінімалістичні столи зі скляними поверхнями, а ще – невеличкий фонтан, квіти у підвісних кашпо, м’які подушки та неймовірний пейзаж, адже з висоти 6-го поверху видно усе навколо. За потреби гостям пропонують теплі ковдри, проте загалом майданчик мало захищений від сонця та вітру.

Музика вдень тут лунає фонова зарубіжна та вітчизняна – з власної підбірки, а кожні п’ятницю та суботу до закладу запрошують діджея. Загалом заклад охайний та оформлений та вишуканий.

У ресторані пишаються м’ясними стравами. Кажуть, що контролюють увесь процес – від вирощування тварини до готового продукту на столі відвідувача. Відтак, у Feride Plaza – широкий асортимент мангал- та хоспер-меню зі стравами із баранини та телятини.

Окрім того, тут готують фірмовий чай. Як сказав власник закладу – «з травами з найвищих гір Кавказу». Цукор, до речі, тут також не звичайний, а «приготований за старовинним звичаєм».

Також заклад має широкий асортимент кальянів, які неймовірно пасують до загальної атмосфери літнього майданчику у «Feride Plaza». Власник закладу називає точну кількістю видів тютюну – «мільйон».

З напоїв тут є великий вибір алкогольних коктейлів – 74 види. А ось із пивом – гірше: є тільки єдине світле пляшкове «Корона» (54 гривні).

Ціни на основні страви: Азербайджанське меню (ціни за 100 грам продукту): люля-кебаб з баранини – 35 гривень, курятини – 30 гривень, телятини або свинини – 50 гривень. Шашлик – 38-45 гривень. Сніданки – 120 гривень, комплексні обіди (12:00-15:00) – 60 гривень, салати – 85-270 гривень, десерти – 35-70 гривень. Фреші – 45-110 гривень, кава – 25-31 гривні, чай (300 мл) – 26-35 гривень. Коньяки – 49-692 гривні за 50 грам. Вино (за пляшку 750 грам) – 250-1 200 гривень.


Кафе «Камін»

Адреса: вулиця Оводова, 34. Контакти: 097-77-55-933, 063-117-46-80
Графік: 11:00-23:00
Майданчик: на 40 місць.

Wi-Fi працює.

Заклад позиціонується як сімейне кафе-кондитерська із не широким, проте оригінальним асортиментом страв та напоїв. Розмежування майданчику на зони для курців/не курців – немає.

Літній майданчик облаштовано охайними столиками та стільцями, частина з них – захищена від сонця та дощу парасолями, а частина – зовсім нічим. Відтак у негоду доведеться ховатися всередину приміщення або ж загортатися у пледи.

До речі, саме у «Каміні» облаштували дитячий «планетарій»: у ньому діти віком від 3 років можуть подивитися мультик (про космос і не тільки), поки батьки відпочивають. Поки вартість відвідування дитиною «планетарію» становить 50 гривень, проте згодом вона буде переглядатися.

Алкоголю у закладі – вибір невеликий. Як пояснює адміністрація, передусім тому, що це в першу чергу сімейне кафе-кондитерська. Відтак у «Каміні» пишаються десертами власного виробництва, виготовлених «з екологічно чистих продуктів за старовинними рецептами» та терміном зберігання у одну добу. Меню тут, до речі – нове та красиве, адже заклад й сам відкрився у травні, проте повністю – російськомовне та з помилками.

Також тут дещо дивують стравами, що об’єднані в окремому розділі меню «Подорож сторіччями». Наприклад, здавалося б звичайне «олів’є» – але за рецептурою 1864 року: з телячим язиком та червоною ікрою (340 гривень за 250 грам).

Також привертають увагу страви (далі – мовою оригіналу) «Древне-русская окрошка XVIII века», «Древне-русская солянка 1547 г.», «Древне-русское жаркое ХІХ века» та інші.

Що стосується іншого, то загалом «Камін» справляє гарне враження. Заклад охайний, а персонал – надзвичайно ввічливий. Музичний супровід – поки невизначений, оскільки кафе тільки відкрилося.

Ціни на основні страви: піца (500 грам) – 75-120 гривень, чай (понад 10 видів) – 40 гривень за 500 мл, кава – 19-55 гривень, фірмова кава «камін», що приготована на піску – 45 гривень, коктейлі – 50-80 гривень. Салати – класичні – 75-145 гривень (за 250 грам). Пиво (розливне; світле, темне, нефільтроване) – 25-35 гривень. Бізнес-ланчі (12:00 – 15:00) – 55 гривень.


Ресторан «Сушия»

Адреса: вулиця Миколи Оводова, 51. Контакти: 067-656-19-34 та доставка через центральний офіс у Києві: 044-225-55-55
Графік: понеділок – четвер – 10:00-22:00, п’ятниця – неділя 10:00-23:00
Майданчик: на 40 місць

Wi-Fi працює

Заклад позиціонується як затишний ресторан зі стравами японської кухні. З європейської кухні тут можна скуштувати хіба десерти. «Сушия» підходить для відвідування всією родиною та великою компанією.

Зазначимо, що на літньому майданчику тут взагалі заборонено палити. Тераса облаштована мінімалістичними меблями та японськими ліхтариками. Дитяча кімната у закладі – є: у ній безкоштовно доступні іграшки, розмальовки та лабіринти.

Зокрема заклад пишається ролами, приготованими за авторськими рецептами з-за кордону. Загалом тут доволі великий вибір суші, різноманітних оригінальних салатів (подаються в оригінальних салатницях), гарнірів та супів – також виключно з японської кухні. Наприклад, доволі популярний салат з чорною ікрою, рисом, креветками та водоростями (110 гривень).

Окремо варто відзначити ланчі (12:00-16:00): можна замовити дві страви за 99 гривень або три – за 139. На вибір тут пропонують курку з овочами-гриль, м’ясні боли з рисом та овочами, кольорову локшину з овочами, шпинатний крем-суп з морепродуктами, суп Рамен зі свининою, овочевий салат з тунцем, салат з тофу, салат з качкою та місо-суп з окунем.

З напоїв тут переважають авторські коктейлі – алкогольні та безалкогольні – (60-90 гривень) та лимонади (30-35 гривень). Також тут є розливне пиво – світле, темне та нефільтроване, а ще – крафтове бельгійське Grimbergen (70 гривень за 500 мл). З пляшкового – тільки безалкогольне.

Ціни на основні страви: суші – в середньому 65 гривень, роли – 70-270 гривень, сашимі – 120 гривень, салати – 59-84 гривні, десерти – 59-69 гривень. Пиво – 35-70 гривень. Бізнес-ланчі – 99 та 139 гривень.


Кафе «Shater Food»

Адреса: вулиця Соборна, 98-а. Контакти: 067-430-99-33
Графік: 11:00-1:00
Майданчик: на 150 місць

Wi-Fi працює

Заклад позиціонується як ідеальне місце для молоді, а також – для сімейного відпочинку. Зі страв тут широкий вибір мангал-меню, сендвічів та піци. Відкрився «Shater Food» тільки у травні цього року, відтак низка речей тут ще на стадії формування.

Наприклад, поки що теплих ковдр на випадок прохолодної погоди немає, проте адміністратори закладу запевнили, що це питання має бути вирішеним невдовзі. Літній майданчик нині облаштовано мінімалістичним столами та стільцями, та протягом певного періоду інтер’єр змінюватиметься.

Окрім літнього майданчику є зала всередині приміщення (орієнтовно розрахована на 100 осіб): тут встановлено дерев’яні столи, стільці та лавки. Всередині закладу не палять, а літній майданчик не розмежовано на спеціально відведені зони для курців.

Нині в закладі здебільшого грає власна підбірка у стилі Deep house, а невдовзі тут планують влаштовувати вечори живої музики. Загалом атмосфера тут доволі невимушена та спокійна.

Зауважимо, що меню закладу ще на стадії формування, а протягом найближчого часу тут планують запровадити послугу з доставки їжі. Нині «Shater Food» пропонує своїм гостям великий вибір страв з мангал-меню. Наприклад, тут готують шашлик та інші страви з телятини та курятини, а ще – овочі та рибні страви на мангалі.

Серед іншого, приготуванням чого тут пишаються – сендвічі. По-перше, тут їх готують за власними унікальними рецептами (всього п’ять видів), по-друге, вони доволі немаленькі (400 грам), по-третє, ціна доволі демократична – 50-60 гривень.

Окремо варто відзначити кальян-меню: у «Shater Food» є великий вибір смаків, з-поміж яких п’ять – це фірмові та ретельно підібрані «мікси».

Ціни на основні страви: піца (діаметром 35 сантиметрів) – 85-130 гривень, шашлик – 42-55 гривень за 100 грам, рибні страви з мангал-меню – 50-60 гривень, сендвічі – 50-60 гривень. Кальяни – 140-240 гривень, пиво (світле, темне, нефільтроване, безалкогольне) – 30 гривень.

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.