У Вінницькій обласній дитячій лікарні відкрили “Школу Супергероїв”

13:03
Автор: Vежа
Become a Patron!

У Вінницькій обласній дитячій лікарні відкрили “Школу Супергероїв”. Йдеться про Всеукраїнську мережу шкіл, які відкривають в дитячих медичних закладах та основна мета яких – забезпечення безперервного освітнього процесу для дітей, які тимчасово перебувають в лікарні. 

Як йдеться на Facebook-сторінці департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА, для того, щоб діти почували себе максимально комфортно в обласній дитячій лікарні відремонтували приміщення.

Також облаштовано чотири зони: для дітей дошкільного віку, навчальну зону для початкової школи, для учнів 5-11 класів та методичний кабінет.

– Освітній простір Школи Супергероїв оснащений сучасними навчальними матеріалами, включаючи інтерактивні дошки, планшети та доступ до інтернету. Програма навчання адаптована під індивідуальні потреби кожного пацієнта, враховуючи їхні медичні потреби та можливості. Окрім стандартних предметів, діти також мають змогу брати участь у творчих заняттях, майстер-класах та розвиваючих іграх, – вказано в повідомленні. 

Створення освітнього простору профінансовано Фундацією Олени Зеленської.

Фото – з Facebook-сторінки департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА

 

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.