У Вінниці організовують веломандрівку в рамках Міжнародного Дня Землі

22:03
Автор: Vежа
Become a Patron!

Цієї суботи, 22 квітня, у Вінниці організовують веломандрівку в рамках Міжнародного Дня Землі. Загальна протяжність маршруту складе понад 35 кілометрів, а тривалість – 3,5 години.

Як повідомляють на туристичному сайті міста Vinnytsia.city, маршрут мандрівки наступний: Вінниця – Буго-Деснянський заказник – Вінниця. Тому під час подорожі кожен зможе ознайомитися з природою Буго-Деснянського заказника, дізнатися історію та особливості формування ландшафтів річок Десенка і Південний Буг. Також – почути звуки весняного лісу, перевірити свою витривалість, познайомитися з цікавими людьми та розширити коло однодумців.

Провідником велопрогулянки буде доцент ВДПУ ім. М. Коцюбинського Володимир Канський. Він вже понад 10 років є велолюбителем і “сам катає” по 100-150 кілометрів по Вінницькій області: у Жмеринку, Немирів, Печеру й Сокілець, тощо.

Участь у велопрогулянці можуть взяти всі охочі віком від 18 років на власному велосипеді. Кількість учасників обмежена, тож потрібна попередня реєстрація за ЦИМ посиланням.

Нагадаємо, у рамках Міжнародного Дня Землі організовують ще три події: фотоконкурс «Природа в Місті ідей», проєкт ресайклінг арту «Нове життя речей» та фотопрогулянку «З птахами Вінниці».

Фото – moemisto.ua

Читайте також: Світлини зелених зон, водойм, флори та фауни: у Вінниці оголосили фотоконкурс «Природа в Місті ідей»

Читайте також: У Вінниці організовують проєкт ресайклінг арту «Нове життя речей»

 

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.