Лісові та водно-болотяні птахи: до Міжнародного Дня Землі організовують фотопрогулянку «З птахами Вінниці»

10:28
Автор: Vежа
Become a Patron!

У Вінниці 22 квітня відбудеться фотопрогулянка «З птахами Вінниці». Це одна з чотирьох подій, які приурочені до Міжнародного Дня Землі.

Як повідомляють на туристичному сайті міста Vinnytsia.city, учасники та учасниці заходу зможуть побачити і дізнатися про лісових, водно-болотних птахів та інших мешканців нашої місцевості. Прогулянку Вишенським парком і ботанічним садом «Поділля» влаштує орнітолог і викладач ВДПУ імені М. Коцюбинського Олександр Матвійчук. 

Фотопрогулянка розпочнеться о 7:00, позаяк найкращий час для спостереження за птахами – це перші години після сходу сонця. Відвідувачам радять брати із собою фотоапарати, моноклі, біноклі, блокноти для нотаток, визначники (паперові та в додатках), і «налаштуватися на чудову симфонію пташиного співу».

Для участі необхідна попередня реєстрація за ЦИМ посиланням. Вже напередодні учасників повідомлять про точне місце початку прогулянки на території Вишенського парку.

Нагадаємо, у рамках Міжнародного Дня Землі організовують ще дві події: фотоконкурс «Природа в Місті ідей» та проєкт ресайклінг арту «Нове життя речей».

Фото – meta.ua

Читайте також: Світлини зелених зон, водойм, флори та фауни: у Вінниці оголосили фотоконкурс «Природа в Місті ідей»

Читайте також: У Вінниці організовують проєкт ресайклінг арту «Нове життя речей»

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.