Тюбінгова гірка та нові експонати: у вінницькому “Динопарку” новорічне оновлення. ФОТОРЕПОРТАЖ

19:10
Автор: Ольга Каплун
Become a Patron!

У вінницькому “Динопарку” відбулось чергове оновлення, цього разу – вже до новорічних свят. Тут змінились експонати, а також додалась сноутюбінгова гірка. Кататись на ній зможуть як діти, так і дорослі.

Так, тепер, окрім власне споглядання динозаврів, у “Динопарку”, що на території “Подільського зоопарку”, з’явилась можливість покататись на сноутюбінговій гірці (від англ. snow – сніг та tube – камера) – гірці, де в якості санчат використовуються спеціальні надувні “подушки” (камери).

Окрім цього, на День святого Миколая “Подільський зоопарк” запрошує на відкриття Садиби Подільського чарівника. Садиба буде відкритою для відвідувачів щоденно з 19 грудня до 19 січня включно.

Також діти матимуть змогу побувати у “динолабіринті” та випити дитячий “глінтвейн”.

 

Як відомо, “Динопарк” було зачинено з 7 по 12 грудня у зв’язку з підготовкою нових локацій. Тож тут встановили сноутюбінгову гірку та дещо оновили парк до новорічних свят.

Як нам розповів директор “Подільського зоопарку” Євген Ткачик, гірка зроблена з дерева й пластикового покриття. На гірці можна кататись як зі снігом, так і без, а ще конструкція не має обмежень за вагою людини для користування. Саме тому покататись на ній зможуть не лише діти, але й дорослі. Щоправда, найменші дітки зможуть покататись лише у супроводі батьків та під їх відповідальність.

Євген Ткачик зазначив, що гірка, ймовірно, буде на постійній основі.

Також на території “Динопарку” провели реконструкцію скульптур і додали нові. Серед них, зокрема: ділофозавр, теризинозавр, платеозавр, гіпакрозавр. Також відвідувачі можуть побачити експонати кентрозавра, птерозавра та паразауролофи.

 

 

 

 

 

“Динопарк” працює щодня з 09:00 до 19:00 за адресою: вулиця С. Зулінського, 9 (територія “Подільського зоопарку”).

Вартість квитків: Для дітей від 3 до 12 років – 100 гривень. Тим, хто старше 12 років – 150 гривень. Також є знижка для тих, хто матиме квиток в сам “Подільський зоопарк”: в такому випадку за дітей від 3 до 12 років треба буде заплатити 70 гривень, а за дорослих – 100 гривень.

Учасники АТО, діти з інвалідністю та супроводжуючий, а також діти-сироти зможуть відвідати “Динопарк” безкоштовно. “Дзеркальний лабіринт” також входить у вартість квитка. Подивитись фото та ознайомитись зі всією інформацією про парк можна за ЦИМ посиланням.

Фото – Зорини Гаджук

 

 

 

 

Читайте також: У Вінниці на день Святого Миколая запрацює Садиба Подільського чарівника

Читайте також: Тур, мегацеропс і шерстистий носоріг: у вінницькому “Динопарку” поповнилась колекція експонатів. ФОТОРЕПОРТАЖ

Читайте також: Нові динозаври, слон і змія: у вінницькому “Дино-парку” оновили експозицію. ФОТО

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.