У Вінниці шукають волонтерів на фестиваль “Air Fest”

15:49
Автор: Vежа
Become a Patron!

У Вінниці на фестиваль “Air Fest” (колишній “Air GogolFest”), який відбудеться 29-31 жовтня, шукають волонтерів. Дедлайн подачі анкет – 26 жовтня.

Про це повідомили на офіційній сторінці фестивалю у Фейсбук.

Оновлений і тепер самостійний AIR FEST вже відчутний у повітрі. І тільки ми з вами ладні наповнити й довершити його. Тому об’єднуємо вас, щоб місто Вінниця стало свіжим ковтком натхнення та ідей не тільки для нас, а й для гостей міста. А щоб цілі ставали реальністю, ми оголошуємо набір волонтерів у нашу команду, зазначили організатори.

Волонтерів шукають для участі у роботі таких зон: літературно-освітня, перформативна, іnfo-point, театральна, музична, візуальна та інші.

Заповнити анкету можна за ЦИМ посиланням до 26 жовтня.

Також організатори наголошують, що фестиваль не має можливості забезпечити доїзд, проживання та харчування для волонтерів з інших міст.

Детальніше про мультидисциплінарний фестиваль сучасного мистецтва “Air Fest Vinnytsia”, якій відбудеться 29-31 жовтня у приміщенні колишнього кінотеатру “Росія” за ЦИМ посиланням.

Нагадаємо, що його попередник “Air ГогольFest” відбувся у Вінниці двічі у 2018 та 2019 роках на території заводу “Кристал”.

Фото, відео – з архіву Vежі

Читайте також: Кращі фото Air ГогольФест-2018 у Вінниці

Читайте також: Миттєвості Air ГогольФест 2018 у Вінниці. ВІДЕО

Читайте також: Рейв і мистецтво в ангарі та бункері: кращі моменти Air ГогольFest-2019 у Вінниці. ВІДЕО

Читайте також: Музична проповідь, слем і “пушка”: Alyona Alyona, “Лінія Маннергейма” та “Вагоновожатые” завершили Air ГогольFest-2019

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.