Альтанки «Вишня»: нова локація для відпочинку у Вінниці. ФОТО

10:00
Автор: Vежа
Become a Patron!

На правах реклами

У Вінниці минулого місяця для вінничан з’явилася нова локація для відпочинку на свіжому повітрі. Це – бесідки з мангалами, дитячим майданчиком та галявиною для активного відпочинку «Вишня», що розташовані в мікрорайоні Вишенька.

«Вишня» – це комфортні альтанки на закритій локації, що розташована за торговим центром «Plaza Park». Тут вінничани та гості міста можуть орендувати альтанку на дванадцять людей, а також замовити оренду шампурів, вугілля (деревно-вугільні брикети та деревне вугілля фруктове) та розпалювачі для мангала.

 

 

 

 

 

 

Кожна бесідка захищена від вітру та дощу, поруч є мангал, а територія навколо засіяна газоном. В межах території облаштований дитячий майданчик, який забезпечить відпочинок також і для дітей.

Окрім цього, в межах комплексу «Вишня» є зона для активного відпочинку з пуфами, невеликий басейн та гойдалка для закоханих. Комфорт відпочиваючих також забезпечить нова вбиральна, літній душ та куточок, де люди зможуть залишити відсортоване сміття у відповідних баках. Серед іншого тут є дві глибокі мийні для миття овочів та іншого.

 

 

 

Територія підійде як для святкувань та відпочинку з родиною та друзями та виїзних корпоративів, так і для проведення йоги чи пілатесу на свіжому повітрі. Окрім цього, на території триває облаштування зони для кави. Також є можливість орендувати всю територію для закритих подій.

Розміщення альтанок дозволяє відпочиваючим бути близько до міста, але й водночас насолоджуватися природою.

– Гайда до нас на галявину! Ви отримаєте масу незабутніх вражень, та забажаєте прийти наступного разу!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ціни та розташування

Оренда бесідки з мангалом коштуватиме (акційні ціни з нагоди відкриття): з понеділка по четвер – 500 гривень* та з п’ятниці по неділю та святкові дні – 550 гривень* (*за кожного наступного відвідувача старше 10 років доплата 50 гривень). Орендувати альтанку можна на час з 13:00 по 21:00 в будь-який день тижня.

Оренда шампурів: 1 шт – 10 грн.

Деревне вугілля: 2,5 кг – 100 грн.

Деревно-вугільні брикети: 2 кг – 75 грн.

Деревне вугілля фруктове: 5 кг – 150 грн.

Розпалювач для мангала рідкий: 0,4 л – 35 грн.

Розпалювач для мангала: 1 таблетка – 10 грн.

Забронювати бесідку з мангалом можна на сайті ТУТ або за телефоном 067 614 11 55. Для бронювання необхідно внести повну суму, яка не повертається в разі відмови.

Дібратися сюди можна на трамваї, тролейбусі та “маршрутках”, доїхавши до кінцевої  зупинки в напрямку «Вишенька». Детальніше розташування бесідок можна подивитися нижче або переглянувши місце на мапі за ЦИМ посиланням.

 

Сторінки бесідок “Вишня”: у Фейсбуці та Інстаграмі.

Фото Марини Сербінович

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.