“Джаз вулицями України”: на Вінниччині просто неба виступить піаніст Майк Кауфман-Портніков

10:22
Автор: Vежа
Become a Patron!

У містечку Бар, що на Вінниччині, святкуватимуть Міжнародний день джазу. Там виступить український піаніст і джазмен Майк Кауфман-Портніков.

В анонсі заходу йдеться, що 24 квітня парк відпочинку перетвориться на джазовий майданчик, а саме місто доєднається до всеукраїнського флешмобу “Джаз вулицями України” та буде джазувати просто неба.

Як відомо, хедлайнером свята буде український джазмен Майк Кауфман-Портніков, а “родзинкою” вечора стане німе кіно з тапером. Зазначається, що саме так його показували 100 років тому: чорно-білий фільм і піаніст, як створює музику прямо тут і зараз.

– За підтримки Міжнародного інституту джазу в Америці, український джазмен, піаніст, двічі рекордсмен України та лауреат міжнародних конкурсів Майк Кауфман-Портніков реалізовує проєкт “Джаз вулицями України”, що об’єднає десятки міст та сотні виконавців з різних куточків нашої держави, – написали співорганізатори заходу, “Барський МХАТ”.

– Підсумковий фільм із відеозаписами виступів усіх учасників проєкту буде відправлено до Міжнародного інституту джазу, що дозволить усій Америці почути український джаз. А основною офлайн-локацією проєкту стане наш рідний Бар, де Майк Кауфман-Портніков “джазуватиме” за роялем, – йдеться у повідомленні.

Концерт відбудеться у суботу, 24 квітня, в парку відпочинку міста Бар. Початок – о 15:00. Вхід вільний, але обов’язкові масковий режим та дотримання соціальної дистанції.

Майк Кауфман-Портніков – український піаніст і композитор; двічі рекордсмен книги рекордів України, як піаніст-віртуоз, що грає найдовше і найрізноманітніше; Бренд-Амбасадор України з питань культури і Бренд-Амбасадор CASIO piano.

Фото – youtube.com

Читайте також: Мімікрія та захоплення: у Вінниці відбулася прем’єра вистави «Покоївки». ФОТО

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.