У Вінниці на “тестовому” перехресті перед Староміським мостом сталась перша ДТП. ВІДЕО

9:35
Автор: В'ячеслав Луцков
Become a Patron!

У Вінниці на перехресті вулиць Коріатовичів та Оводова перед Староміським мостом сталась перша ДТП після організації кругової розв’язки для руху автівок. Пригода сталась через ненадання одним з водіїв переваги у русі автівці, що рухалась головною дорогою.

Про це повідомляється в сюжеті Ситуаційного центру м.Вінниці.

– Сьогодні (24 березня – авт.), о 13:35 трапилась дорожньо-транспортна пригода на перетині вулиць Князів Коріатовичів та Миколи Оводова. Там водій автомобіля “Cherry”, наближаючись до нерегульованого перехрестя з круговим рухом, не надав перевагу у русі автомобілю “BMW”, який вже рухався головною дорогою. Внаслідок зіткнення обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження, – зазначають у Ситуаційному центрі.

 

Як наслідок, патрульні поліцейські склали на водія “Cherry” адмінпротокол за ст. 124 КУпАП (передбачає 850 гривень штрафу або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року).

Нагадаємо, на перехресті вулиць Коріатовичів та Оводова перед Староміським мостом від 13 березня почали тестувати кругову розв’язку для руху автівок. Світлофорне регулювання на перехресті вимкнули.

Читайте також: У Вінниці з 13 березня тестуватимуть кругову розв’язку перед Староміським мостом

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.