У Вінниці обмежили час роботи нічних клубів та ресторанів

13:29
Автор: Vежа
Become a Patron!

У міській раді вирішили обмежити роботу ресторанів та нічних клубів у Вінниці до 23:00. Такі обмеження почнуть діяти вже від завтра, з 27 червня.

Про це йдеться в протоколі міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Як йдеться в протоколі, з 27 червня час роботи закладів громадського харчування та закладів розважальної діяльності, розташованих на території Вінницької міської об’єднаної територіальної громади обмежено до 23-ої години.

На фейсбук-сторінці міської ради в цьому контексті зазначено, що “за останній тиждень у Вінниці зареєстровано 109 нових підтверджених випадків інфікування коронавірусом. При нормативному показнику – до 30. У зв’язку з цим, міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вводить додаткові обмеження.

Загалом з початку епідемії, станом на 26 червня, по місту Вінниці зареєстровано 1032 випадки інфікування на коронавірус. За останню добу +20 випадків. На стаціонарному лікуванні в медичних закладах міста перебуває 84 вінничани. З них 56 пацієнтів у міській клінічній лікарні №1, в тому числі чотири пацієнти з районів Вінницької області. На самоізоляції – 295. Загалом хворіє – 360 вінничан”.

Нагадаємо, що 23 червня ця ж комісія прийняла рішення щодо встановлення початку роботи о 10:00 (або більш пізній годині) для низки суб’єктів господарювання.

Зокрема йдеться про заклади, які займаються оптовою та роздрібною торгівлею, ремонтом автотранспортних засобів, поштовою та кур’єрською діяльністю, тимчасовим розміщуванням та організацією харчування (готелі, кафе та ресторани – авт.). А також – страховою діяльністю, освітою, наданням соціальної допомоги.

Також до цього переліку входять суб’єкти господарювання, які працюють у сферах мистецтва, спорту, розваг та відпочинку.