Працівників закладів харчування запрошують на онлайн-обговорення щодо виходу з карантину. На зустрічі обговорять труднощі роботи під час епідемію, а також подолання наслідків карантину. В дискусії візьмуть участь провідні ресторатори Вінниці.
Як ідеться в анонсі, вінницька спілка підприємців “СТІНА” запрошує вінничан долучитися до онлайн зустрічі-обговорення «Вихід з карантину сфери громадського харчування». Під час панельної дискусії представники закладів громадського харчування поділяться, як вони переживають період вимушеного карантину, з якими труднощами стикаються та якими проблемами переймаються.
Також учасники дискусії обговорять напрацювання заходів для подолання наслідків карантину, важливість консолідації спільноти та спільних дій. Учасники матимуть змогу задати спікерам свої запитання та висловити свої пропозиції у письмовій формі.
Учасники обговорення:
Валерій Сіверчук, управляючий партнер і співзасновник The Faсtory”, “Лезгинка”, “Батискаф”, “АССА”, “Red Zeppelin”, мережі кав’ярень “Чорна кішка – білий кіт”, крафтової десертної майстерні “Мус-Мус”, доставки “Довезунчик”;
Андрій Тягун, власник ресторану Нова провінція і Карабас;
Дмитро Муляр – директор ресторану «MontBlanc»;
Юлія Шостаківська – керуюча ресторану «Terramare»;
Аліса Губенко – фудблогерка;
Сидорчук Олександр, Суменко Віталій – компанія MAXS.drive;
Олександр Печалін – Голова регіональної Ради підприємців при Вінницькій обласній державній адміністрації, голова правління спілки підприємців «Стіна»;
Олександр Вешелені – директор департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради.
Аби взяти участь в онлайн-зустрічі, варто заповнити анкету ТУТ. Всі зареєстровані учасники отримають посилання на конференцію за пів години до початку. Зустріч розпочнеться 6 травня, о 15:00. Модератор зустрічі: Інна Кривешко.
Нагадаємо, що уряд проголосував за пом’якшення карантинних заходів. Зокрема, з 11 травня планують дозволити роботу закладів громадського харчування на виніс, літніх майданчиків, які розташовані під відкритим небом.
Дякуємо!
Тепер редактори знають.