У Вінниці відбудеться серія майстер-класів з кулінарної майстерності для дітей переселенців. На них діти, зокрема, зможуть навчитись готувати імбирне печиво, грузинські хінкалі чи уличі.
Як повідомляється на сайті Вінницької міської ради, майстер-класи відбуватимуться з 18 травня і до 1 червня.
Участь у заходах зможуть взяти діти внутрішньо переміщених осіб віком від 6 до 14 років.
– Відома гастродослідниця Олена Павлова познайомить дітей з секретами створення традиційних наїдків Поділля, а Олександр Горчаков розкриє рецептуру оригінального вінницького фастфуду – улича. Крім цього, доступні для відвідування майстер-класи з приготування імбирного печива та грузинських хінкалі, – цитують директора департаменту маркетингу міста та туризму ВМР Олександра Вешелені.
Відвідати події можна буде лише за попередньою реєстрацією. При цьому одна дитина може зареєструватись лише на один майстер-клас з переліку:
18 травня, 12:00 – Приготування імбирного печива (проводить Лариса Григорук). Реєстрація ТУТ.
22 травня, 11:00 – Приготування хінкалі (проводить Володимир Литвинюк, шеф-кухар ресторану Georgian Factory). Реєстрація ТУТ.
25 травня, 11:00 – Приготування вінницького улича (проводить Олександр Горчаков, співзасновник УЛИЧ alt food). Реєстрація ТУТ.
29 травня, 12:00 – Приготування страв подільської кухні (проводить гастрогідеса Олена Павлова). Реєстрація ТУТ.
1 червня, 12:00 – Приготування страв подільської кухні (проводить гастрогідеса Олена Павлова). Реєстрація ТУТ.
Дякуємо!
Тепер редактори знають.