-
04 Вересня/ 11:32
Вінниця
Публікація04.09.1611:32
Смажений кабанчик, борщ та «бича гордість»: чим пригощали вінничан на День міста
Однією із цікавинок у Вінниці на День міста став кулінарний проект «Подільська кухня». Просто на майдані Незалежності перед міськрадою розгорнули свої «фуд-корти» місцеві ресторани, кафе та окремі підприємці.
Всі бажаючі могли насолодитися різноманітними стравами, випічкою, напоями та солодощами просто неба – для цього поруч із фонтаном було розміщено столики. Тут навіть засмажили кабанчика, який привертав до себе особливу увагу. Хоча, не менш примітним був казан з 50 літрами борщу.
«Бича гордість» – ще одна страва, про зміст якої не важко здогадатись, також привертала до себе увагу. З етичних міркувань публікуємо тільки цінник)
Про те, як це було – дивіться у нашому фоторепортажі.
Фото Сергія Немирівського
Читайте також:
На Вінниччині вдруге за тиждень зафіксували спробу підкупу прикордонників громадянином Китаю
Дякуємо!
Тепер редактори знають.