Публікації за датами

  • 04 Вересня/ 11:32

    Вінниця

    Публікація04.09.1611:32

    Автор:Юлія Плахтій

    Смажений кабанчик, борщ та «бича гордість»: чим пригощали вінничан на День міста

Однією із цікавинок у Вінниці на День міста став кулінарний проект «Подільська кухня». Просто на майдані Незалежності перед міськрадою розгорнули свої «фуд-корти» місцеві ресторани, кафе та окремі підприємці.

_DSC6283

Всі бажаючі могли насолодитися різноманітними стравами, випічкою, напоями та солодощами просто неба – для цього поруч із фонтаном було розміщено столики. Тут навіть засмажили кабанчика, який привертав до себе особливу увагу. Хоча, не менш примітним був казан з 50 літрами борщу.

_DSC6272

«Бича гордість» – ще одна страва, про зміст якої не важко здогадатись, також привертала до себе увагу. З етичних міркувань публікуємо тільки цінник)

_DSC6307

Про те, як це було – дивіться у нашому фоторепортажі.

Фото Сергія Немирівського

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

author avatar
Юлія Плахтій
Журналіст

Дякуємо!

Тепер редактори знають.