Наступного четверга, 5 серпня, у Вінниці відбудеться бізнес-форум “HoReCa.Restart”. На ньому ресторатори, які зробили свої заклади відомими на всю Україну, поділяться секретами успіху та найважливішими питаннями розвитку бізнесу.
Як повідомили на сайті Вінницької міської ради, цьогоріч “HoReCa.Restart” відбуватиметься паралельно у двох форматах: офлайн (у ресторані “Mont Blanc”, для обмеженого кола учасників) та онлайн.
– Під час заходу кращі національні спікери, коучі та ментори дадуть концентрат корисної інформації, презентують практичні кейси та обговорять з учасниками новітні тенденції бізнес-середовища у готельно-ресторанній сфері, – йдеться в анонсі заходу.
Зареєструватися на участь в обох форматах можна на сайті форуму за ЦИМ посиланням.
Програма
Цей захід організовують для власників бізнесу, управляючих, працівників, інвесторів та майбутніх рестораторів.
Серед тем, які будуть обговорюватися, такі:
- технології створення сильного бренду та фірмового стилю закладу,
- планування розвитку і масштабування закладу гостинності,
- світові та українські тренди ресторанного і готельного бізнесу,
- виведення сервісу на новий якісний рівень,
- формування команди професіоналів.
Також на заході презентують грантову програму/ваучерів для підтримки малих і середніх підприємств, які постраждали внаслідок пандемії COVID-19.
Організатори кажуть, що отримані знання допоможуть підприємцям покращити навички ведення власного бізнесу, збільшити прибуток та впізнаваність закладу у сфері гостинності. Детальніше із програмою заходу можна ознайомитися за ЦИМ посиланням.
Спікери
Про тренди, секрети створення відомих франшиз ресторанного бізнесу, як зарядити команду ресторану на продажі, і чому хайп – це не вихід, будуть розповідати спікери:
- Олена Луценко, координаторка програми “Fit for Partnership with Germany” в Україні (м.Київ),
- Михайло Гросуляк, засновник мережі закладів харчування “Самогонна Ресторація”, власник Фамільної сироварні та масарні в Тернополі, співвласник піцерії “Фламінго”, засновник музейної ресторації “Старий млин”, засновник “Клубу Галицької кухні” та Тернопільської гільдії рестораторів (м.Тернопіль),
- Тарас Маселко, PR-директор холдингу емоцій “!FEST”, працює одночасно з проектами ресторанного бізнесу, девелопменту, туризму, рітейлу та мануфактури, організовує івенти від пивної індустрії до освітніх подій (м.Львів),
- Анна Діль, власниця “Ресторації Шпігеля”, засновниця проєкту “Кулінарна майстерня”, керуюча готелем “Південна брама” (м. Хмельницький),
- Ольга Добровольська, власниця і директорка Консалтингової групи Red Berry, HR, авторка та бізнес-тренерка в сегменті рекрутменту, розвитку та навчання працівників (м.Львів)
- вінницькі ресторатори Валерій Сиверчук та Андрій Тягун і багато інших.
– Лише один день концентрації “гарячої” інформації, під час якого ви детально дізнаєтеся про виведення сервісу на новий якісний рівень, маркетинг для “HoReCa”, створення атмосфери, в яку хочеться повертатися, і формування команди професіоналів, – кажуть організатори.
Бізнес-інтенсив “HoReCa.Restart” – традиційна подія для навчання і нетворкінгу, ініційована “Business People Club” та започаткована у 2018 році з метою розвитку та підтримки малого і середнього бізнесу. Захід збирає представників та експертів сфери гостинності, які розповідають про свої фірмові секрети, діляться досвідом і дають відповіді на питання учасників.
_
Мета цього проєкту – створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств, підтримка інновацій та стимулювання експорту, що є шляхом до сталого й рівномірного економічного зростання.
_
У 2021 році захід проводиться в рамках ініціативи “COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ” проєкту “EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП”, що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини, і реалізується німецькою федеральною компанією “Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH”.
Фото з архіву Vежі
Ілюстративне фото – vmr.gov.ua
Дякуємо!
Тепер редактори знають.