Працюватимуть над розробкою проєктних ідей: у Вінниці протягом двох днів триватиме семінар про енергетичну стійкість прифронтових громад

14:37
Автор: Vежа
Become a Patron!

У Вінниці 19 та 20 вересня проведуть практичний семінар «Енергетична стійкість прифронтових громад. Обмін досвідом».

Як повідомляє Вінницька міська рада, у заході візьмуть участь представники громад Вінниці, Запоріжжя, Сум, Дніпра, Харкова та Миколаєва. Ті, хто відповідає за напрями сталого розвитку, енергоефективності, енергоменеджменту та відновлення.

Мета семінару – надати місцевим лідерам громад та представникам громадянського суспільства знання й практичні інструменти, необхідні для прийняття обґрунтованих рішень для впровадження кращих енергоощадних, ефективних практик в регіонах України.

Програма передбачає обмін досвідом та практиками з громадами, панельні дискусії щодо викликів та загроз енергетичній безпеці, де будуть обговорювати кращі практики та інструменти стійкості громад в умовах викликів воєнного часу. Учасники та учасниці також разом працюватимуть над розробкою проєктних ідей.

Захід відбудеться за підтримки Вінницької міської ради та радниці Вінницького міського голови, членкині правління «Асоціації «Професійний уряд» й випускниці програми PFP Вікторії Вдовиченко, а також за сприяння Фонду підтримки випускників Програми професійних стажувань за підтримки Бюро з питань освіти та культури Державного департаменту США, Американського інституту сталого розвитку (Американська асоціація планувальників), Всеукраїнської агенції інвестицій та сталого розвитку.

Ілюстрація – apostrophe.ua

Читайте також: У Вінниці відбудеться тренінг із домедичної допомоги “Stop The Bleed”

Читайте також: Для молоді Вінниці організовують бізнес-форум «Зараз»

 

 

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.