Інтернет для бізнесу: чому варто обирати інтернет-провайдера BRIZ

13:24
Автор: Vежа
Become a Patron!

Оновлено: 24 Серпня 2024, в 13:27

®

Важливість швидкого та надійного інтернету сьогодні важко переоцінити. Його потребують як приватні користувачі, так і різноманітні організації. 

Зокрема, для бізнесу дуже важливо мати хороший інтернет на вигідних умовах, адже часто від цього залежить функціонування компанії. Однак варто обирати перевірених інтернет-провайдерів, які здатні запропонувати різноманітні тарифи, надійне обладнання та надавати цілодобову технічну підтримку.

Так, наприклад, вас може зацікавити тарифи на інтернет для бизнеса – наприклад, в Одесі та області інтернет для юридичних осіб забезпечує, зокрема, інтернет-провайдер BRIZ. Компанія пропонує різноманітні тарифи та умови, щоб користування послугами було комфортним максимально.

В умовах сьогодення також безперечно є потреба в інтернеті навіть при відключеннях світла, що у компанії теж забезпечують. 

Розповімо трохи детальніше про все по черзі. 

Про інтернет-провайдера BRIZ

Компанія BRIZ забезпечує інтернет для в Одесі та Одеській області вже понад 20 років, а послугами телебачення – вже понад 30 років. 

Нині більша частина мережі підключено до технології GPON. Так, у сучасних реаліях важливим є можливість підключення технології GPON для доступу в інтернет навіть при відключеннях світла, що й пропонує цей інтернет-провайдер. Для цього потрібно мати джерела безперебійного живлення, а компанія надає абонентам PON термінал. 

Про послуги

Інтернет пропонується на різних умовах у кількох тарифах для малого та середнього бізнесу і корпоративним клієнтам. Тарифи відрізняють швидкістю інтернету (від 40 до 1000 Мбіт/c) та, відповідно, вартістю. 

До слова, є й опція підключення статичної IP-адреси. Окремо також є BRIZ TV для бізнесу – телебачення. 

Щоб підключити той чи інший тариф, достатньо обрати його на сайті, натиснути “Підключити” та очікувати на дзвінок менеджера. За потреби він також проконсультує, який тариф варто обрати саме у вашому випадку. 

Далі протягом одного робочого дня відбувається підготовка договору, після чого вже підключається інтернет (включно з налаштуваннями техніки на місці). 

Якщо у вас виникають запитання – з їх вирішенням допоможе цілодобова служба підтримки. 

Інтернет-провайдер BRIZ пропонує не лише якісне обслуговування, різні опції і тарифи, а й індивідуальний прорахунок вартості послуг. Також доступні різні програми лояльності, що робить користування послугами ще приємнішим.