«Офіс туризму Вінниці» анонсував 12 екскурсій та турів на серпень

11:41
Автор: Vежа
Become a Patron!

«Офіс туризму Вінниці» разом з місцевими гідами та гідесами підготував 12 екскурсій та турів на серпень. Серед новинок – екскурсійний тур до «Йосафатової долини» (християнської святині Поділля) та екскурсія «Місто над Бугом» (від випускниці «Школи гідів та амбасадорів Вінниці»).

Як повідомляють на туристичному сайті міста Vinnytsia.city, також відбудуться три творчі майстеркласи.

Розклад екскурсій і турів

9 серпня – Екскурсійний проєкт «Легенди вінницької Єрусалимки» (гастро) з гідесою Оксаною Роздорожнюк.

10 серпня – Екскурсія «Архітектурні перлини Соборної» з гідесою Людмилою Очеретною.

11 серпня – Екскурсійний тур «Лендарний Кам’янець та містична Бакота» (Вінниця – Кам’янець-Подільський – Бакота – Вінниця) з гідесою Людмилою Очеретною.

17 серпня – новинка – Фестиваль поліського борщу «Музейний Борщ Батл» (Вінниця – с. Кмитів Житомирської області – Вінниця) з гідом Олегом Матюховим.

18 серпня – новинка – Екскурсійний тур «Йосафатова долина» (Вінниця – Немирів – Печера – Шпиків – с.Чернівці – Гонтівка – Йосафатова долина – Вінниця) з гідом Олегом Матюховим. Також відбудеться екскурсійний тур «Спадок Острозьких – від Вінниці до Острога» (Вінниця – Самчики – Острог – Вінниця) з гідесою Оксаною Роздорожнюк.

22 серпня – новинка – екскурсія «Місто над Бугом» з гідесою Соломією Грон.

24 серпня – новинка – екскурсійний тур «До серця країни» (Вінниця – Мар’янівка – Легедзине – Тальне – Умань – Вінниця) з гідом Олегом Матюховим.

25 серпня – новинка – екскурсійний тур «Маловідома Тернопільщина» (Вінниця – Скала-Подільська – Чортків – Більче-Золоте – Вінниця) з гідесою Оксаною Роздорожнюк.

29 серпня – Екскурсія «Вінниця за 100 хвилин» з гідесою Альоною Сазоновою.

31 серпня – новинка – екскурсійний тур «Буцький каньйон» (Вінниця – Немирів – Буцький каньйон – Вінниця) з гідесою Людмилою Очеретною. Також відбудеться екскурсійний тур «Підкорення Стіни» (Вінниця – Комаргород – Стіна – Вінниця) з гідом Олегом Матюховим.

Майстеркласи в рамках АртКлубу «Твори з BYVI»

10 серпня – Майстерклас з виготовлення валяної іграшки. Майстриня Олександра Вдовиченко.

17 серпня – Майстерклас з виготовлення мила. Майстриня Леся Зіаннурова.

31 серпня – Майстерклас з виготовлення іграшки. Майстриня Світлана Мурашова.

Зазначено, що маршрути всіх екскурсій розроблені так, щоб у разі повітряної тривоги можна було направитися в найближче укриття. За новинами та змінами в розкладі екскурсій стежте на сторінках «Офісу туризму Вінниці» у Facebook, Instagram та Telegram.

Фото – Vinnytsia.city

Читайте також: Екскурсії та майстер-класи: вінницький краєзнавчий музей опублікував “Заходи вихідного дня” у серпні

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.