На Вінниччині вперше відкрили Палату Героїв

11:28
Автор: Vежа
Become a Patron!

На Вінниччині у Шаргородській міській лікарні відкрили Палату Героїв. Її облаштували в паліативному відділенні закладу. 

Як повідомляє Департамент охорони здоровʼя та реабілітації Вінницької ОВА, палата оснащена мультифункціональним ліжком, є окремий вхід, туалет, душова та телевізор. Наразі в цій палаті під цілодобовим наглядом медиків перебуває місцевий мешканець – військовий, якому діагностували невиліковну хворобу.

 

За повідомленням, в лікарні працює сучасна клініко-діагностична лабораторія. Дослідження проводять за понад 100 показниками. І тепер тут можна здати аналізи й на гормони для пацієнтів, які мають електронне направлення. Це безкоштовно.



Планується також налагодити роботу кабінету комп’ютерного томографа. Приміщення для КТ уже готове, а дороговартісного обладнання ще немає. Крім цього, у планах – створення реабілітаційного відділення, який облаштують в одному з корпусів закладу. 

Приємно вражена роботою лікарні. Сучасна лабораторія, комфортні умови для пацієнтів та працівників закладу. Є чітке бачення, куди потрібно рухатися далі. Вкотре переконуюся, що там де є налагоджена комунікація між керівництвом закладу та власником лікарні, а у нас це міські ради, там є розвиток закладу. Попереду багато роботи, але крок за кроком все вдасться, – каже директорка Департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА Ольга Задорожна.

Фото – зі сторінки Департаменту у Facebook

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.