Вінницький спортсмен Антон Слушний здобув “бронзу” на Чемпіонаті Європи з дзюдо серед спортсменів із вадами слуху

17:13
Автор: Vежа
Become a Patron!

Вінницький спортсмен, призер дефлімпійських ігор Антон Слушний здобув “бронзу” на Чемпіонаті Європи з дзюдо серед спортсменів із вадами слуху. 

Як повідомляє Вінницька міська рада, дзюдоїст боровся у ваговій категорії понад 100 кілограмів. Провів чотири сутички та отримав три перемоги. Він піднявся на третю сходинку п’єдесталу.

Антон Слушний – вихованець регіонального центру «Інваспорт». Спортсмен займається дзюдо вже 13 років. Наразі він Майстер спорту Міжнародного класу. Його тренером є Заслужений тренер України Микола Костенко.

Антон важко перехворів на коронавірус (70% ураження легень), але, незважаючи на недугу, відновив форму та продовжує тренуватися і підіймати прапор України на міжнародних змаганнях, – додає Микола Костенко.

Зазначено, що чемпіонат відбувся у столиці Болгарії – місті Софія. У змаганнях брали участь 12 країн. За два змагальні дні українська команда завоювала 20 нагород: 18 в особистій першості та 2 в командній.

Фото – ВМР

Читайте також: Вінницькі спортсмени посіли призові місця на чемпіонаті України з веслувального марафону на байдарках та каное

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.