В боях за Україну загинув військовий з Вінниччини Сергій Федорук

20:20
Автор: Ольга Каплун
Become a Patron!

В боях за Україну, 14 листопада загинув військовий з села Іванківці Сергій Федорук. 

Як ідеться на фейсбук-сторінці Козятинського міського голови Тетяни Єрмолаєвої, Сергій з перших днів повномасштабного вторгнення захищав територію України, був в “гарячих точках”.

– У цю гірку мить, ми, висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Героя та поділяємо горе дружини, сина, батьків, родини, друзів і усіх близьких загиблого. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної людини. Страшна звістка другий раз постукала в родину. Нещодавно ми всі прощались з племінником Сергія Федорука – Москалем Артемом. Сумуємо разом із вами, низько схиляємо голови у скорботі. Герої не вмирають, вони просто покидають поле битви, щоб оберігати Україну на небесах… Не забудемо! Не пробачимо! Вічна пам’ять Герою! Слава Україні! – йдеться в дописі.

Завтра, 17 листопада, у Козятинській громаді оголошено Днем жалоби. Чин поховання Сергія Федорука розпочнеться о 10:00 в Храмі Івана Богослова села Іванківці. Героя буде поховано на Іванковецькому кладовищі. О 12:00 на центральній площі Козятина відбудеться прощання з Героєм.

Фото – з фейсбук-сторінки Тетяни Єрмолаєвої