У “Вінницяобленерго” повідомили про графік аварійних відключень електроенергії ввечері 25 жовтня

20:25
Автор: Юлія Плахтій
Become a Patron!

Сьогодні, 25 жовтня, в частині Вінниці та подекуди на Вінниччині енергетики аварійно відключають електропостачання.

Перелік вулиць, де сьогодні ввечері у Вінниці буде відключено електроенергію, опублікувало на своїй фейсбук-сторінці АТ “Вінницяобленерго”.

Вказано, що графіки аварійних відключень введено на виконання команди регіонального диспетчерського центру НЕК “УКРЕНЕРГО”.

Зазначено, що 25 жовтня електрику аварійно вимикають на низці вулиць за таким графіком:

– з 18:00 до 20:00 – Батозька, Захисників Неба (раніше – Тимірязєва), Стеценка, Янгеля, Замостянська, Коцюбинського, Героїв Нацгвардії (раніше – Некрасова), Стрілецька, Айвазовського, Кармелюка, Київська, Гонти, с. Пирогово, Комарова, Вишенька, Пирогова, Святошинська, Київська, Б.Ступки, Громова, р-н Поділля, Зодчих, Юківка, Янгеля, р-н Старе місто, Марії Приймаченко (раніше – Покришкіна), Дубовецька, Замостянська, Казимира Малевича (раніше – Шмідта), Соборна, Магістратська, р-н Вінницькі Хутори, бульвар Марка Вовчка;

– з 20:00 по 22:00 – Привокзальна, Лебединського, Верхарна, А.Первозванного, Янгеля, р-н Олієжиркомбінату, Костя Широцького, Левка Лук’яненка (раніше – Ватутіна), Немирівське шосе, Гетьмана Мазепи (раніше – Чехова), частково Соборна, Скайпарк, Пирогова, Івана Дзюби (раніше – Павлова), Хмельницьке шосе, Ващука, Порика, Маяковського, Ушакова, Д. Галицького, Блока.

Щодо ситуації у питанні стабілізації енергетичної системи та, зокрема, вимкнень у середу, 26 жовтня, обленерго обіцяє повідомити згодом.

Нагадаємо, що сьогодні АТ “Вінницяобленерго” повідомляло, що впродовж поточної доби вимушене в екстреному порядку застосовувати аварійні відключення електроенергії у низці районів області та у Вінниці. Тоді технічний директор “Вінницяобленерго” Віктор Степанець зазначав: “Застосовувати дані обмеження нам доводиться екстрено, буквально протягом 10-15-ти хвилин. Тому, на жаль, наших споживачів про відключення електроенергії не було можливим оперативно попередити“.

Також нагадаємо, що “Укренерго” у зв’язку з наслідками ударів по об’єктах енергетичної інфраструктури просить українців зменшити використання електроенергії не лише ввечері (як про це просили раніше), але й вранці. Так, зменшити навантаження на мережу просять з 8:00 до 11:00 і з 17:00 до 23:00.

Українцям радять підготуватися до можливих відключень світла та води. Так, критична ситуація з енергетикою спостерігається по всій Україні, адже регіони залежать один від одного.

Фото – 5watt.ua

Читайте також: Впродовж поточної доби у Вінниці та області вимушено застосовуються аварійні відключення електроенергії – “Вінницяобленерго”

Читайте також: У Вінниці завдяки зменшенню вуличного освітлення зекономили 42 000 кВт електроенергії

Читайте також: У Вінниці з 20 жовтня трамваї та тролейбуси рухатимуться в обмеженому режимі задля економії електроенергії

Читайте також: Українцям радять готуватися до можливих відключень світла та води – заступник голови ОП Кирило Тимошенко

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.