Стало відомо про загибель ще чотирьох захисників з Вінниччини

21:14
Автор: Юлія Плахтій
Become a Patron!

Стало відомо про ще чотирьох загиблих захисників України з Вінниччини. Відповідні повідомлення з’явились сьогодні, 10 червня.

На сторінці Тульчинської районної державної адміністрації повідомили про загибель Руслана Михайловича Байбарзи. Вказано, що 34-річний мешканець с.Юліямпіль (Шпиківська громада) загинув  26 травня на російсько-українській війні.

Військовослужбовець був солдатом номера обслуги 2 кулеметного відділення окремого кулеметного взводу. Захисник загинув під час бойових дій біля населеного пункту Авдіївка Донецької області.

Калинівська міська рада також повідомила про загибель захисника України Сергія Кота який загинув смертю Героя. 11 червня жителі Калинівської громади проведуть захисника в останню.

Орієнтовно о 9:30 (точний час буде уточнено завтра) тіло Героя провезуть по центральній вулиці Калинівки (від Хреста до Центру Калинівки й далі на Писарівку). Мешканців громади просять гідно провести в останню путь Героя та утворити «коридор слави» вздовж дороги. Поховають Сергія Кота у рідній Писарівці.

Також на сайті Хмільницької міської ради повідомили про загибель ще двох захисників – Валерія Гаврилюка та Анатолія Дармограя.

Зокрема повідомляється, що Валерій Андрійович Гаврилюк загинув під час бойових дій в районі м. Авдіївка Донецької області. Прощання з ним відбудеться 11 червня об 11.00 у с.Порик (Порицький старостинський округ Хмільницької громади) по вул. Гагаріна, 122.

Також міська рада інформує про загибель іншого захисника – Анатолія Михайловича Дармограя. Він загинув під час виконання бойового завдання за призначенням в ході ведення бойових дій в районі н.п. Краматорськ Донецької області. Прощання з ним відбудеться 12 червня об 11.00 у с.Олександрівка (Порицький старостинський округ Хмільницької громади) по вул. Л.Українки, 4.

Вічна пам’ять загиблим Героям, співчуття рідним та близьким…