У Вінниці просять демонтувати конструкцію котка на в’їзді до міста. ПЕТИЦІЯ

18:46
Автор: Vежа
Become a Patron!

Вінничанин Станіслав Мостович зареєстрував петицію з проханням демонтувати конструкцію котка, встановлену на в’їзді до міста на Тиврівському шосе. За словами автора, коток закриває огляд для водіїв та відволікає. 

Зокрема, як альтернативу конструкції, чоловік пропонує встановити фігуру трансформера “Оптімуса Прайма” за аналогією до фігури трансформера “Бамблбі”, встановленого неподалік Агрономічного. Та зазначає, що “просто розмальований коток” не вписується на цьому виїзді.

Прошу прибрати конструкцію котка на Тиврівському шосе. Стоїть він посеред острівця кругового руху, закриває весь огляд, конструкція розмальована, відволікає водіїв. Поставте Оптімус Прайма. Але просто коток розмальований, це річ яка явно не вписується на даному виїзді, ‒ йдеться в зверненні.

Для того, аби петицію розглянули, її мають підтримати щонайменше 350 громадян. Наразі петицію підтримали 7 людей. Збір підписів триває протягом 14 днів.

Підтримати петицію можна за ЦИМ посиланням.

Нагадаємо, нещодавно на в’їзді до Вінниці на Тиврівському шосе встановили конструкцію “котка-трансформера”, стилізованого під бренд міста.

До слова, на початку цього року неподалік Агрономічного встановили жовтого робота Бамблбі – відомого героя з серії фільмів та коміксів про Трансформерів. Незабаром вінницький архітектор та депутат міської ради Віталій Плясовиця зареєстрував петицію, де просив перенести Бамблбі в інше місце.