“Сліпа” дегустація та пісні під акордеон: у Вінниці відбудеться вечір французької культури

11:03
Автор: Олеся Яненко
Become a Patron!

Цієї п’ятниці, 12 листопада, у Вінниці відбудеться захід, присвячений французькій культурі та гастрономії. В програмі – дегустація страв подільської та французької кухонь, гра на акордеоні та французькі комедії мовою оригіналу. 

Як ідеться в анонсі, захід відбудеться у соціальному ресторані “Коцюбинський 220” за адресою: вулиця Коцюбинського, 53. Організаційний внесок – 300 гривень, початок заходу – 19:00.

В програмі зустрічі – “сліпа дегустація” страв подільської та французької кухонь, перегляд французької комедії мовою оригіналу та виступ музиканта та волонтера з Польщі Юліуша, який співатиме та гратиме на акордеоні.

Окрім цього волонтери молодіжної європейської програми “ESC” з Франції розкажуть про кулінарні особливості кожного регіону своєї країни та влаштують майстер-клас з приготування французької страви.

За додатковою інформацією можна звертатися за цим номером – 096 477 28 95.

Нагадаємо, що соціальний ресторан “Коцюбинський 220” має стати закладом з подільською кухнею та соціальними проєктами для міста. Планується, що персонал ресторану не буде на 100% складатися з людей з інвалідністю, а 80% прибутків закладу спрямовуватимуть на соціальні проєкти, які необхідні Вінниці.

Також нагадаємо, у Вінниці відбуваються безкоштовні клуби з вивчення французької мови.

Читайте також: Вінничан запрошують на французький безкоштовний розмовний клуб

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.