У Вінницькій міськраді встановили “розумну” камеру, яка вимірює температуру відвідувачів

14:41
Автор: Vежа
Become a Patron!

У холі Вінницької міської ради встановили відеотермометр Smart Cam. Він дистанційно вимірюватиме температуру відвідувачів установи та визначатиме, чи є на обличчі людини захисна маска. 

Як йдеться в сюжеті телеканалу “ВІТА”, “розумна камера” за секунду може здійснити температурний скринінг людини і нагадає про важливість користування засобами індивідуального захисту.

Результати вимірювання пристрій відразу виводить на дисплей. Якщо сканер зафіксує підвищення температури відвідувача міськради – пролунає спеціальний сигнал. Обіцяють, що людину з підвищеною температурою не пропустять до “Прозорого офісу” та до Департаментів міської ради.

До появи сканеру температуру відвідувачам міряли медсестри. Медики кажуть, що це набагато спростить їхню роботу, позаяк вранці, коли працівники йдуть на роботу до міськради, через значний потік людей вони не завжди могли вчасно виміряти всім температуру вручну.

Зазначимо, що днями у Вінниці відкрили четверту лабораторію, яка зможе здійснювати ПЛР-тестування. 

Нагадаємо, що сьогодні в Україні зафіксовано черговий рекорд нових випадків COVID-19. На Вінниччині ж протягом останньої доби було виявлено 138 нових випадків захворювання. 

Читайте також: Коронавірус COVID-19 на Вінниччині. Статистика, карта поширення

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.